Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nuk vuaj per tituj e per vemendje virtuale shoqe... Kaloj pak kohen, bej naj shaka dhe kaq! Ta marri ndonje qe e meriton(qe rri me shume online)...?@Albert e merito?
??Nuk vuaj per tituj e per vemendje virtuale shoqe... Kaloj pak kohen, bej naj shaka dhe kaq! Ta marri ndonje qe e meriton(qe rri me shume online)...?
Berti i ndrron adresa cdo muaj sdim ciles adres te ja japim ?@Albert e merito?
Mos trego se tkam koruptu me ca koka peshqi qe i ke qejf ti mi bo masaker?@Jana me qejf
Mduket shum e sinqert
Jo jo, kte kam ka 2 vjet?Berti i ndrron adresa cdo muaj sdim ciles adres te ja japim ?
Ktu e do dmth? ?Jo jo, kte kam ka 2 vjet?
Pa merak se me spiunlliqe smeremi ne te dy.Mos trego se tkam koruptu me ca koka peshqi qe i ke qejf ti mi bo masaker?
S'dua asgje moj? Nuk e dua emrin ne liste?Ktu e do dmth? ?
Une them edhe kunjaxhiu i vitit ??Këtë here duhet të bëni dy sondazhe
Anëtari i vitit
Dhe stafisti i vitit
Meqenëse mbyllet 2022.
Ashtu them dhe un?S'dua asgje moj? Nuk e dua emrin ne liste?
Ta japim ty kte titull apo do sjellesh kunatin e madh ta marri? ?Une them edhe kunjaxhiu i vitit ??
Vellain doje te thoje?Ta japim ty kte titull apo do sjellesh kunatin e madh ta marri? ?
Po pra vella junon ?Vellain doje te thoje?
Jo jo e dua per vete kete cmim ?
Kunatin e madh e pash para nja 2 netesh nga lagja, e tha ca ben kunat Claja ???Ta japim ty kte titull apo do sjellesh kunatin e madh ta marri? ?
Vertet?? Te fala beje heres tjeter, hajde thuaj se na mungon ?Kunatin e madh e pash para nja 2 netesh nga lagja, e tha ca ben kunat Claja ???
Nuk vij tha se jam denu per thyerje apo grabitje zemrash se spo e mbaj mend tani???Vertet?? Te fala beje heres tjeter, hajde thuaj se na mungon ?
Sa shum paska thy dreqi ?Nuk vij tha se jam denu per thyerje apo grabitje zemrash se spo e mbaj mend tani???