Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Qenke Europiane ti,dor leshuar ?O le te martohet edhe kur jam gjalle pune madhe do me shkretoje dynjane!
Per momenetin tere boten nese martohet nuk merzitem, kam hall me te madh se ortakja ?Qenke Europiane ti,dor leshuar ?
Te lent burri mbrapa ??Per momenetin tere boten nese martohet nuk merzitem, kam hall me te madh se ortakja ?
Ska mundesi e kap per krahu dhe ecim krah njoni tjetrit pse tme leje mbrapa ?Te lent burri mbrapa ?
Hahaha do ta terrheqesh nga opingat ??Ska mundesi e kap per krahu dhe ecim krah njoni tjetrit pse tme leje mbrapa ?
Jo do i vnoj zingjire, tani dhe dimer ecja me e sigurte ?Hahaha do ta terrheqesh nga opingat ??
Çfar e ke burrin 6.3 AMG ??Jo do i vnoj zingjire, tani dhe dimer ecja me e sigurte ?
vnoj? ?Jo do i vnoj zingjire, tani dhe dimer ecja me e sigurte ?
Traktor kinez. ?Çfar e ke burrin 6.3 AMG ??
Akoma skam genjyer gje, e pasukseseshme ne kete sfere fare ?Çfar e ke burrin 6.3 AMG ??
ahhahahah vendos o vendos ...qe ''nje vjete bashkejetojme'' ne forum dhe nuk mesove nje llaf nga ne te gjoret ?vnoj? ?
Po une si te kuptoj ty tani periher ?ahhahahah vendos o vendos ...qe ''nje vjete bashkejetojme'' ne forum dhe nuk mesove nje llaf nga ne te gjoret ?