• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

cilen do zgjidhnit ??

Te ish I pavdekshem nuk do te doja ska cmw duhet, nji jeteski pa prezencwn e personavw te dashur
Tw lexoja mendimet e te tjereve. As ato skane cme duhwn kam jeten time
Nders te dija te ardhmen po
ti vija ne ndihmw njerezimit

une per vete do zgjidhja te dyten. nk me duhet nje jete pa njerzit e mi te dashur dhe nk me intereson hic mendimi i te tj :)

Kopjace e kam u ne ate

E pavdekshmee jo, arsyja behet jete e merzitshme dhe pakuptim!!?

Te dije t'ardhmen jo ,sepse you will know when you and your loved ones will die , you will see all the bad things happen twice.?

Te lexoj mendimet e t'tjerve po ??
kshuu e di kush flet keq per mua e kush jo
lol ??
But I'd also want to be able to turn it off ahahha !!??

Nice Teme!! ?

Të vdisja para njerëzve që dua..do ish më pak e dhimbshme.
Une e di qe para meje sta ben zemrq me vdek tye
Po po e pate me qejf ta lshoj udhwn
Hhhhhhhhahaahaaahahahaahahah,

Shuqyr qecsme zgjodhi mua

Hahaahahahaahahaha

Nese do zgjidhja 1 atehere 2 dhe 3 do ishin ne pakete :)

Back
Lartë