"Kur kujtoj ditet e korrikut, lotet me pikojne..."-a si e ka pas ajo kenga se e kam harruar.??
Fakërs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
"Kur kujtoj ditet e korrikut, lotet me pikojne..."-a si e ka pas ajo kenga se e kam harruar.??
Fakërs
Nese ndihesh keshtu larg ??Jo sepse une kam lind n gusht por ndihem, diktator, skizofren dhe serial-killer ?
Opo ti flm qe me shef afer megjithse une jam me larg se vet largesia ?Nese ndihesh keshtu larg ??
Un ste shoh fare ne fakt ?Opo ti flm qe me shef afer megjithse une jam me larg se vet largesia ?
Ps. Sthem kot qorre une ?
Un ste shoh fare ne fakt ?
Kujt i thua qorre ti??
Je kontrakditor ?
Gjeja vendin asaj K mos bej kot si filozofe , thuhet : Kontradiktor !Je kontrakditor ?
Prndj e lash qe tja gjeje ti vendin?Gjeja vendin asaj K mos bej kot si filozofe , thuhet : Kontradiktor !
Ka emocione mo, e kemi ne t rruges qelqit ket efekt ?Gjeja vendin asaj K mos bej kot si filozofe , thuhet : Kontradiktor !
Pse dhe kjo tek ish fabrika e qelqit jeton ? ?Ka emocione mo, e kemi ne t rruges qelqit ket efekt ?
Shpreson t jesh mire ?
Kak xix aty ?Pse dhe kjo tek ish fabrika e qelqit jeton ? ?
Ca prob ke ti ?Kujdes me fjalorin, tregoni edukate ju lutem. Mos thuani pastaj pse po veni ban !
Ca prob ke ti ?
Pse si do ti me tu drejtu ? Presionet diku tjeter !Une skam problem. Dhe kujdes se si me drejtohesh.
Pse si do ti me tu drejtu ? Presionet diku tjeter !
Jam brenda rregullores !Mos e merr si presion, merre si verejtje, sepse te eshte terhequr verejtja disa here dhe ke kerkuar falje, ndaj mos e tepro tlutem !
Jam brenda rregullores !
Perderisa nuk eshte e censuruar kam te drejte ta perdor !Fjala Pshurru nuk eshte dhe ska qene kurre brenda rregullores, leri filmat