Kujt ti djegi le ta mbaj ?Dua te them se shumica nuk jan real, dmth tjter shprehin ketu e jan tjere ne jete reale ?
Nuk esht 1 por me shume!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kujt ti djegi le ta mbaj ?Dua te them se shumica nuk jan real, dmth tjter shprehin ketu e jan tjere ne jete reale ?
Nuk esht 1 por me shume!
Nje jam une njeÇje nje tiiii ?
Do t thot hiqen si tmir ktu dhe njet reale jan ndryshe?Dua te them se shumica nuk jan real, dmth tjter shprehin ketu e jan tjere ne jete reale ?
Nuk esht 1 por me shume!
Po fiks ?Kujt ti djegi le ta mbaj ?
Ka mashtrusa ?Do t thot hiqen si tmir ktu dhe njet reale jan ndryshe?
Asnji sjena 100% vetvetja ne virtualitet.
Ktu japim ate ca duam ne. Dhe jo ca duan tjeret.
Por he nxirri me emra ?
Un i pari
Ene un e ene un ashuu mendojaAshu mendoja edhe une, po jo te gjith jan te mire e te vertet ?
Me mire te themi mendimin e vertet sa me rrejt, esht e vertet qe sjemi te gjitje te mire ?Ene un e ene un ashuu mendoja
Biles yhyyy sa mendime kam por spo kam vakt me shkrujt ?
Pa he iher ?Ka pas, ka dhe do tket.
3 a 4 i them un nqs si di ?
Na plasi neve pse tjeret mendojn qe sjemi te mir per ta hehh ?Me mire te themi mendimin e vertet sa me rrejt, esht e vertet qe sjemi te gjitje te mire ?
Jo se sja vlen.Pa he iher ?
As atyre nuk u plas per ne ?Na plasi neve pse tjeret mendojn qe sjemi te mir per ta hehh ?
Jemi te mir per veten ne ?
Cpo ja ********* se sna prishet gjiza joo ?As atyre nuk u plas per ne ?
Normal qe e kan nje arsye, spo gjykoj asnje, por po them mendimin tim qe jo te gjith jan te mire, ashu ne jete reale edhe ketu smund te jemi te gjith perfektJo se sja vlen.
Po dhe ato qe mashtroin e kan 1 arsye.
Kot se bojn
Mos shaj ?Cpo ja ********* se sna prishet gjiza joo ?
Çfar mendimi ke ti per vete qe na u nxefe ?Çje nje tiiii ?
Mir nuk e bej me ****** ?Mos shaj ?
M e pyet mua apo pyet vetenÇfar mendimi ke ti per vete qe na u nxefe ?
Tbana presion e ma the emrin ?Tashi sa per Temen
Nga femrat spo them qe t gjitha jan tbukura sa ene disa qe sjan ose sna hyn nsy sepse cdo mashkull ose femer i hy nsy ajo/ai qe pershtatet.
Kurse si karakter dhe si sjellje do vecoja
@Claa
@Ersaa
@Mignonne
@Happyheart
@Ajsel
Po t dini me u sjell ose me i nejt ne ate nivel mhb qe dun nuk bezdisesh me to nojher.