Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dhe kur e mendon që ta bëjnë dhe njerzit ,që ke pranë ( familjarë) për të tjerët smë intereson,i jap drejtimin .ehhh tradhetia thike pas shpine qe dhemb shume
Pjek qingjin se e dredh un ?@Medusa po ta kthej pergjigjen ktu.
S'jam msu me dredh.(perjashto qingjin n'hell?)
MedetPjek qingjin se e dredh un ?
Kur thua si fok dmth kam ven kile ?Medet
Ore ti i djeg duret ene e nxin surratin tu pjek mish per tjeret, po jo per mu.(plus qe ske qen e ske me qen kurr ajo merimanga dritshkurter qe shef buburrecin qe fut n'rrjet)
Je bo si fok?
Kur fol ti u shoh kshu ?Besoj se duhet trajtuar ndryshe tradheti ne miqesi nga ajo ne cift.
Me kalimin e kohes, nje miqesi forcohet me shume dhe per rrjedhoje nuk mund te kete tradheti. Nese ndodh e kunderta ska qene miqesi e vertete.
Shto ketu dhe faktin qe ajo qe per mua eshte tradheti, per dike tjeter mund te jete dicka tjeter.
Ndersa ne cift, me kalimin e kohes marredhenia konsumohet dhe tradhetia mund te vije per shkaqe te ndryshme.
Se di si shef se doli vetem nje kuadrat aty apo ishalla qofte per mire ?Kur fol ti u shoh kshu ?
Nje fytyr e palosur esht pa ndjenja ?Se di si shef se doli vetem nje kuadrat aty apo ishalla qofte per mire ?
Si edi rama tsheh?Se di si shef se doli vetem nje kuadrat aty apo ishalla qofte per mire ?
qeka me te futme praSi edi rama tsheh?

Minimalisht 7Kur thua si fok dmth kam ven kile ?