HahahahhahahahMe pyti goca ime tha, a do me sjell babagjyshi dhoro, i thash nese je goc e mire po. Mire tha deri sa te merr dhuraten do jem ?
Edhe ne deri sa ta marrim do jemi engjej?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
HahahahhahahahMe pyti goca ime tha, a do me sjell babagjyshi dhoro, i thash nese je goc e mire po. Mire tha deri sa te merr dhuraten do jem ?
Edhe ne deri sa ta marrim do jemi engjej?
aaaa e paska than shume bukur ?Kidushi im më tha nëse smë sjell dhurat e di ça do bëj me ta karvuna?
Jo i thaç çdo bësh?
Tha zografiso tous tixous
Panagia mou thaç ???
T plq theksi m duket ?aaaa e paska than shume bukur ?
Thuj babagjyshit shpejt dhuraten ?Kidushi im më tha nëse smë sjell dhurat e di ça do bëj me ta karvuna?
Jo i thaç çdo bësh?
Tha zografiso tous tixous
Panagia mou thaç ???
Karvuna jan drunjet, dru dmth. Si thuhet shqip. Ne malokt i themi huj ??aaaa e paska than shume bukur ?
Une skuptoj asnje llaf.... ?T plq theksi m duket ?
Bëj ndryshe po deshe ?Thuj babagjyshit shpejt dhuraten ?
Hahahahhahahahhahaaaaa e paska than shume bukur ?
Po ju mendoni dhe per ne tokesoret qe nuk kseris helenika fare ?Karvuna jan drunjet, dru dmth. Si thuhet shqip. Ne malokt i themi huj ??
Karvuno esht qymyri, i ka then do t bej muret e shpis me qymyr ?Une skuptoj asnje llaf.... ?
BudallaqeKarvuna jan drunjet, dru dmth. Si thuhet shqip. Ne malokt i themi huj ??

ajo tjetra tha karvuna jane hunj ....Karvuno esht qymyri, i ka then do t bej muret e shpis me qymyr ?
do ndani ca ka thene apo joQymyri se spo më vinteKarvuno esht qymyri, i ka then do t bej muret e shpis me qymyr ?
Hahahahhahahahajo tjetra tha karvuna jane hunj ....![]()
![]()
do ndani ca ka thene apo jo
Ta shpegova pra, ju qytetaret drunj, ne maloket hunj ?Po ju mendoni dhe per ne tokesoret qe nuk kseris helenika fare ?
thashe se do ti hynte babagjyshit me hu

@Claa e kemi pa qef kto dit ?ajo tjetra tha karvuna jane hunj ....![]()
![]()
do ndani ca ka thene apo jo