• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

I përgjigjesh dot pyetjes me pyetje?

Jo un sbesoj se duhet besuar
Besoj kur e ndjej

A i lyen vet najher flokt a gjith ne frizer?

Jo un sbesoj se duhet besuar
Besoj kur e ndjej

A i lyen vet najher flokt a gjith ne frizer?
Un besoj se duhet besuar pasi e ndjej per te besuar.

ne gjithe jeten time kam shkuar 3-4 here ne parukjere cdo gje e bej vete,jam me parimin beje mire beje vet ? ti?

Uha xhdo dit kam komplekse,nese dikush me thot dicka edhe me shaka une e fiksoj
Ti ske fare a?
Yyyyyyy kam qen teper e fiksuar ndersa tani kam fituar aftesi bllokimi te gjerave toksike,jeton per vete apo per boten?

Per kojshit une si i kam kinga ?
Jetoj per veten me lejen e zotit
Ca te pengon te rinia sodit?

Per kojshit une si i kam kinga ?
Jetoj per veten me lejen e zotit
Ca te pengon te rinia sodit?
Gjithcka,mendoj se jan brez i djegur totalisht,fokusin e kan te gjithe tek materializmi,parazitlliku,bukuria fizike,dhe nuk kan asnje shpres per te ardhmen.
A nuk mendon njesoj?

Gjithcka,mendoj se jan brez i djegur totalisht,fokusin e kan te gjithe tek materializmi,parazitlliku,bukuria fizike,dhe nuk kan asnje shpres per te ardhmen.
A nuk mendon njesoj?
Dhe un mendoj ashtu shumica jan tu bo skllav te rjeteve tik tok e insta e ato programe shfrenuse,tmer tmer
Them kur te behen me fmi e fmit ti shohin skenat e tybe o zot
Sa punohet rreth ksaj? Me rinin?

Dhe un mendoj ashtu shumica jan tu bo skllav te rjeteve tik tok e insta e ato programe shfrenuse,tmer tmer
Them kur te behen me fmi e fmit ti shohin skenat e tybe o zot
Sa punohet rreth ksaj? Me rinin?
Shume pak per mos te then fare,e keqja e shqiptareve eshte sepse primare kan ekspozimin e lluksit dhe si rrjedhoj prindrit e kamur stimulojn vet femijet e tyre per shthurje pasi ata nuk njohin refuzimin dhe zinxhir po ndikojn cdo shtres,dhe fatkeqsisht po ndikon masivisht tek femrat materialiste te cilat jan verbuar nga shkelqimi i furistruar i llukseve dhe nuk po din te ndalen (ka ren vlera e moralit)
Eshte nje teme e komplikuar qe do shume bisedim te gjate.

Back
Lartë