• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Shpresoj se e ardhmja ime do te jete.........

Eshte bukur kur lexon, padiskutim, ti Zeus kur vjen puna thua beni si them une jo si bej une ?
Te jesh budalla eshte diagnoze, duhet me u vizitu tek mjeku, te jesh ******** eshte drite shkurtesi.
Ka dale nje rezultat i nje studimi universitar ne portogali ku truri i meshkujve dhe testikujt janë gjenetikisht jashtëzakonisht të ngjashëm, ata ofrojnë prova të reja shkencore, rezultat i një kërkimi të gjerë ne kete qeshtje.
Sa qe ka frymzuar edhe njerezit e artit :)

FB_IMG_1666081848456_1.jpg

Ka dale nje rezultat i nje studimi universitar ne portogali ku truri i meshkujve dhe testikujt janë gjenetikisht jashtëzakonisht të ngjashëm, ata ofrojnë prova të reja shkencore, rezultat i një kërkimi të gjerë ne kete qeshtje.
Sa qe ka frymzuar edhe njerezit e artit :)

View attachment 157672
Nuk eshte studim i ri, perkundrazi eshte i lashte, spermatozoidi material gjenetik permban, kromozome, pastaj truri formohet ne javen e trete pikerisht nga ky material qe formon qelizat e para neurale. Mos ju beso shume portugezeve, ka shtete me te avancuara, ja psh Shqiperia, pa perpiqu te kujtosh qytetin e Elbasanit, atje njera lindi nga goja si rezultat i nje studimi te ri. ?

Last edited:
Le te jete ashtu sic e ka caktuar, Zoti, sdo i ndryshoja as pike as presje!

Sikur do Zoti.
Unë besoj se zoti na jep atë që i kërkojmë.
Zoti aq shumë nda do, saqë mund ta ndryshoj gjithçka ndaj unë sa herë baj lutje nuk them kurr nëse do ti Allah ma jep atë që i kērkoj.
Por them oo zot ma jep atë që dua dhe ja përmend.
Pastaj ndihem e plotësuar, dhe e mbushur me besim se Allahu ka me ma dhan , ndihem sikiur vërtet ma ka dhan. Provoje dhe do ndjesh ndryshim, të pakten me mua ka ndryshu.
??
Po ta dērgoj ktë linkun..

Unë besoj se zoti na jep atë që i kërkojmë.
Zoti aq shumë nda do, saqë mund ta ndryshoj gjithçka ndaj unë sa herë baj lutje nuk them kurr nëse do ti Allah ma jep atë që i kērkoj.
Por them oo zot ma jep atë që dua dhe ja përmend.
Pastaj ndihem e plotësuar, dhe e mbushur me besim se Allahu ka me ma dhan , ndihem sikiur vërtet ma ka dhan. Provoje dhe do ndjesh ndryshim, të pakten me mua ka ndryshu.
??
Po ta dērgoj ktë linkun..

Faleminderit ❣️

Back
Lartë