• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfare ka më të keqe se vdekja ?

Te ja japish hallalin Nenes tende qe ne moshen 10 vjeqare e aq me keq tja hedhish nje grusht dhe siper ajo ka qen vdekje per se gjalli ???

Te ja japish hallalin Nenes tende qe ne moshen 10 vjeqare e aq me keq tja hedhish nje grusht dhe siper ajo ka qen vdekje per se gjalli ???
Ka me keq se kaq, kur prinderit i ke gjalle dhe ti rritesh vetem pa mbrojtje edhe pa buke thate, kur te rrahin e te bejne per vdekje e ti nuk ke ku mbahesh.
Ka gjithmonë me keq.
Te pakten ke patur ngushellim qe nena e mire ka nderruar jet,por dhe nuk te ka munguar gje ne jeten tende, kurre.
E sa per shendetin, te gjithe kalojme te njejten gje, neper spitale a ku di une, por vec se ketu nuk i themi se askujt nuk ja ndjen, mendoj une.
Te pershendes dhe mos harro kurre te shohesh qiellin, eshte ndjenje e bukur?IMG_20220922_150222_1.jpg

Ka me keq se kaq, kur prinderit i ke gjalle dhe ti rritesh vetem pa mbrojtje edhe pa buke thate, kur te rrahin e te bejne per vdekje e ti nuk ke ku mbahesh.
Ka gjithmonë me keq.
Te pakten ke patur ngushellim qe nena e mire ka nderruar jet,por dhe nuk te ka munguar gje ne jeten tende, kurre.
E sa per shendetin, te gjithe kalojme te njejten gje, neper spitale a ku di une, por vec se ketu nuk i themi se askujt nuk ja ndjen, mendoj une.
Te pershendes dhe mos harro kurre te shohesh qiellin, eshte ndjenje e bukur?
Ather nuk e mohoj qe ka keq e me keq por per mua kjo ka qen un di te pergjigjjen ne at qar kam perjetuar sa i perket spitalve edij qe ka edo ket prap spitali thuaj perher rri i mbushur nuk e them per tja ndjer dikujt ajo e them thjesht dua te jem vetvetja kur njehem keq kur ndjehem mir mir se bej as per tme dasht as per mos tmu larguar por e rrespektoj mendimin tat gjithsesij faleminderit

Jan shtu shum me lale.. ju skeni qen kshu.. gjeri ke materialiste keni arrit. Keni shtu dhe kto dyja qe shkruajta un
Kap e fut ne thes ja bere tani, sjam ashtu te gjitha jo!
Po varet ca dere ke trokit.

Back
Lartë