Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Yt Dhaqi nhere ?rpanaj ske hudh mo foto ti se qeke pajtu![]()
hahahahahaahahha skeni jet pa njoni tjetrrin ju jooooo , kot lodheniYt Dhaqi nhere ?
Mos u merr me Llafe ??hahahahahaahahha skeni jet pa njoni tjetrrin ju jooooo , kot lodheni![]()
pse mer ... sosht e vertet aaa ? ... un spo merrem me llafe merMos u merr me Llafe ??
edhe un ... per ish buzet e mijaBuzet e mija ?
Te hengsha κεράσια-τ ?Buzet e mija ?
Puthemi ne faqe, njesoj e kam faqen si buzen un ?edhe un ... per ish buzet e mija![]()
Ti je xazeps fare ?Te hengsha κεράσια-τ ?
jo jo ... lene se spo tputh farePuthemi ne faqe, njesoj e kam faqen si buzen un ?
E mire e lem per neser ?jo jo ... lene se spo tputh fare![]()
nuk puthen shoqetE mire e lem per neser ?
Mos ja fut kot, ti puth e perqafo shoqet je cdo dit ?nuk puthen shoqet![]()
poooo po shoqet si puth mbuz unMos ja fut kot, ti puth e perqafo shoqet je cdo dit ?
Ne faqe tham pra, apo e kan faqen me tmire se un ata? Hehehpoooo po shoqet si puth mbuz un![]()
ncncnc po pikerisht pra ... ato i puth nfaqe , ty sdu me tputh nfaqe unNe faqe tham pra, apo e kan faqen me tmire se un ata? Heheh
Ta puth un per ty ,se nga ana ime jo qe spranon ,po do me denancoj ?nuk puthen shoqet![]()
Edhe ti sa lajkatar kishe sdob asgje vec nje kafe te deti,yttttt jazekncncnc po pikerisht pra ... ato i puth nfaqe , ty sdu me tputh nfaqe un
tu pas ato buz tbukra aty ti thu tputh faqet ? hajde menjeeee hajde
njssss , mos me nxirr ngaa udhaaa imee tani te lutemmmm ...![]()