• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A Eshte e Vertet Se Dashuria Eshte Si Rakia????

Marsi ti se di se ndoshta se pi apo jo
Por rakia te deh zemra ime ndersa dashuria oshte ma keq me beso..... ta mer menjen nga te gjitha anet

Rakia ta shpif ngjo mu @MaYaDa ...ta krahasonte me birren dhe ndoshta po lol

-Po isha i dehur e pranoj, dhe bertita rrugeve te qytetit se te urrej. Erdha tek shtepia jote i rashe ziles pa pushim, doja te bertisja fort ne fytyr qe te urrej. Por ti hape deren dhe ishe e bukur,ishe prap e bukur dhe pse une isha i dehur,ishe prap e bukur dhe pse ishte 12:00 e nates.
Me pyete se cfare dua?
Dhe tu pergjigja Ty,ty dreqin te dua.

Ahahahahhahaha Master sa i modh je
????? epo e sheh saso i dehur prap e bukur tu duk ahahhahahah

Dashnia ??? Se di .... kam kohe qe kam mare plage nga dikushja... dhe vazhdoj ende te jem i dashuruar pas saj

Rakia tbo me diabet me rrusho te co per lezh, dashnia o dashni mo me bo si filozof ta i kot.

Back
Lartë