Ti ben karaoke aty mor ?? ehhha na trashe trutahhhh ... po ti e lidhe me mua moj .. clidhje ka ajo keng me mua ...
ndoshta me ty po![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti ben karaoke aty mor ?? ehhha na trashe trutahhhh ... po ti e lidhe me mua moj .. clidhje ka ajo keng me mua ...
ndoshta me ty po![]()
Sta ka dhen miratimin vellai ty ?Me gjysem zemre e ke then ?
Vec ti ma gjen mua, pa he iher ?Jo ska alkimi ktu,dhe do qe mendoja se kishin dolen se sishin??
Ouuuuu ? na fike dritat fareJo ska alkimi ktu,dhe do qe mendoja se kishin dolen se sishin??
hahahaha po karaoket ca hyjn ktu tani ?Ti ben karaoke aty mor ?? ehhha na trashe trut
Hzhhaha kush te duron ti moj ncuk ska shpresa per mu e ty,vec paku kajher na ben qejfin kshtu kot??Vec ti ma gjen mua, pa he iher ?
Per te prishur syrin ?hahahaha po karaoket ca hyjn ktu tani ?![]()
ahhhh ti sbohesh mo joooooo ... @centos e ke cakerdu gocenPer te prishur syrin ?
Ska gje, as ne nuk u durojm ?Hzhhaha kush te duron ti moj ncuk ska shpresa per mu e ty,vec paku kajher na ben qejfin kshtu kot??
Un vdes kur me gjuajn por dicka spo kam fansa sdi ca u be jam plak me duket??Ska gje, as ne nuk u durojm ?
hmmm shum po ta kujtojn kte pakun kta ty moj ... : @Imp4ct oreee... cjan kto muhabete mer ?Hzhhaha kush te duron ti moj ncuk ska shpresa per mu e ty,vec paku kajher na ben qejfin kshtu kot??
Boll bere tag gjithe kohes ? gje e trash. Yyyyttttt
@Imp4ct ku je mor ku je se mbetem pa fansa ?Un vdes kur me gjuajn por dicka spo kam fansa sdi ca u be jam plak me duket??
Na la dhe aj qe spaku bente kishe shkul floket per ne??@Imp4ct ku je mor ku je se mbetem pa fansa ?
heee se kam qef kur ngacmoj icikBoll bere tag gjithe kohes ? gje e trash. Yyyyttttt
????Na la dhe aj qe spaku bente kishe shkul floket per ne??
Dicka di @Mignonne per ty qe sna do bashk ?
Oh kur mthoshte nxire shalen ma ndreq driten une pa ec u rezojsha nga qejfi ???????
Lesht e kembes
? une? Un ju vura bashke miDicka di @Mignonne per ty qe sna do bashk ?