Pz kam shpetu nga cigarja ishte dhe shendeti dhe kuleta 800€ n’muajtKe bete gjene me te mire..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pz kam shpetu nga cigarja ishte dhe shendeti dhe kuleta 800€ n’muajtKe bete gjene me te mire..
Jojo un e kam lan avash avash derisa mu shpif . Varet me tipe njerzsh kjo pun . Plus qe un paketen 3 muj e kam mbajt n'xhup e asiher se kam ndez brenda 3 mujve kshuqe tipe tipeVallahi une e lash ne sekond i kishte ardh momenti ne fakt
DuA don dru?
Po vl kuletes se tani si prish me cigare i prish me diçka tj.Pz kam shpetu nga cigarja ishte dhe shendeti dhe kuleta 800€ n’muajt
Hajde afrohu
???Ncuq.
Pz kam shpetu nga cigarja ishte dhe shendeti dhe kuleta 800€ n’muajt
Po vl kuletes se tani si prish me cigare i prish me diçka tj.
Si eshte ajo historia
-e pi cigaren?
-Po
-sa paketa pi?
-2
-Sa kohe ke qe e pi?
-25 vite
-me kaq kohe do kishe ble nje Ferrari
-po ti e pi?
-jo
-po ku e ke ferrarin?
Ke bo mire per shendetin tend ..
Eshte goxha guxim me lon cigaren
Po po e vertetPo vl kuletes se tani si prish me cigare i prish me diçka tj.
Si eshte ajo historia
-e pi cigaren?
-Po
-sa paketa pi?
-2
-Sa kohe ke qe e pi?
-25 vite
-me kaq kohe do kishe ble nje Ferrari
-po ti e pi?
-jo
-po ku e ke ferrarin?
Ke bo mire per shendetin tend ..
Eshte goxha guxim me lon cigaren
Ke bo gjon me tmirKurr se kam pir
Per zotin po ne shkoll shoqria ka pir ne pun po ashtu fal tipit apo vendosmeris time se kam filluar kurr ?Ke bo gjon me tmir
Kuptoj influecat kudoPer zotin po ne shkoll shoqria ka pir ne pun po ashtu fal tipit apo vendosmeris time se kam filluar kurr ?