sennQa ke ? ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sennQa ke ? ?
Okay , a bane dush ? ?senn
joOkay , a bane dush ? ?
Keshtu ndodh me te gjithe zemer, duaj veten dhe merre jeten si te vije??kur tha sdo te le kurre vetem,aman tani jam vetem
Seriozisht te dhemb shume,goditje qe se kisha provuar ndonjeher ? ?Keshtu ndodh me te gjithe zemer, duaj veten dhe merre jeten si te vije??
Ka me keq, qe ta bejne kohen e folur bashke gazete dhe hakmerren ne te gjitha menyrat.Seriozisht te dhemb shume,goditje qe se kisha provuar ndonjeher ? ?
Thjesht cuditem zemrushe se si mund te iki ajo ndjenja brenda ditesh e te hedhin pertok sepse per mua eshte e pamundur,ke vertet shume te drejt ? ? ?Ka me keq, qe ta bejne kohen e folur bashke gazete dhe hakmerren ne te gjitha menyrat.
Lutu te kete qene njeriu mire se sot nuk po i njohin me vite te tera e jo me me aq kohe.
Te perqafoj zemerushkë dhe bej kujdes?
MOS I BESO ASKUJT GJERSA TE GJESH NJE NJERI TE MIRE?![]()
Sepse eshte interesi.Thjesht cuditem zemrushe se si mund te iki ajo ndjenja brenda ditesh e te hedhin pertok sepse per mua eshte e pamundur,ke vertet shume te drejt ? ? ?
Ti vertet me qetson,me fal shume pozitivitet te kam xhan ? ? ?Sepse eshte interesi.
Ka njerez qe i bejne gjerat me shpirt dhe ka njerez qe i bejne sipas interesit, ecin me llogari gjersa te falimentojne.
Kjo eshte jeta, thjeshte durim e duaj veten tende, dil, bej vrap, gjimnastike, kendo, kerce dhe gezoju diteve tua per vete dhe gjerat tua mos ja thuaj askujt vec mamit, ASKUJT??
Dhe une shume xhan te kam???Ti vertet me qetson,me fal shume pozitivitet te kam xhan ? ? ?
Ti vertet me qetson,me fal shume pozitivitet te kam xhan ? ? ?
Faliminderit zemrushe te puth fortttt ? ? ?
Te pershendes![]()