Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pse jo mor ca ka me shum ajo se ne ?Hhahahahaa MMA mund ta bosh ?
Kujdes se po tkap ndonjera per shurre e te mori me qafe . ??Hedhje shurre persegjati ?
Njesoj dhe une!Parashutizmi
Nuk e di nese do ta marr ndonjeher guximin ta provoj ?Njesoj dhe une!
Eshte super adrenaline, nese do te me jepet mundesia do e provoja me shume deshire, se guximi nuk me mungon ?Nuk e di nese do ta marr ndonjeher guximin ta provoj ?
Dikur shpreha deshiren te hidhesha dhe me than qe kur te hidhesh ti do vi dhe un me ty dhe ne te dy do biem neper peme ?? ty do te dali syri nga vendi se do biesh mbi dege ndersa mua do me hapen trut ? imagjinoje vet tani sa me medyshje e kam ta provoj ose jo,? ?Eshte super adrenaline, nese do te me jepet mundesia do e provoja me shume deshire, se guximi nuk me mungon ?
Paska qenë shum personazh negativ ai qe te paska then keto gjera ?Dikur shpreha deshiren te hidhesha dhe me than qe kur te hidhesh ti do vi dhe un me ty dhe ne te dy do biem neper peme ?? ty do te dali syri nga vendi se do biesh mbi dege ndersa mua do me hapen trut ? imagjinoje vet tani sa me medyshje e kam ta provoj ose jo,? ?
Humorist ne fakt ?Paska qenë shum personazh negativ ai qe te paska then keto gjera ?
Por ti prej humorit te tij nuk e more guximin te hidheshe ?Humorist ne fakt ?
Skam gjetur akoma momentin e pershtatshem por do ndodhi dhe ajo.Por ti prej humorit te tij nuk e more guximin te hidheshe ?
Jo momentin, guximin doje te thoje ?Skam gjetur akoma momentin e pershtatshem por do ndodhi dhe ajo.
Mu fiksua tani ??Jo momentin, guximin doje te thoje ?