Une jam rrit ne fshat ne fakt , edhe di ti ngas kto kafshet , sidomos gruan e kalit . ( pelen ) ??Ku di ti trish ne kal ,bjen e then koken me gjith shpat bi les dhe kalin e tremb??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Une jam rrit ne fshat ne fakt , edhe di ti ngas kto kafshet , sidomos gruan e kalit . ( pelen ) ??Ku di ti trish ne kal ,bjen e then koken me gjith shpat bi les dhe kalin e tremb??
Une I plotesoj kushtet teknike juridike,por vetem qe e kam me 5 zero e treçerek ??Te jete i gjate , i sjellshem dhe te kete llogari bankare me mbi 6 zero ??
Je ne rruge te mbare . Mos u dorzo se do e fitosh ..,Une I plotesoj kushtet teknike juridike,por vetem qe e kam me 5 zero e treçerek ??
Me "mashtrime"!
E ke me llafe apo ke dhen proven![]()
Berto ... e verteta eshte genjeshtra me e madhe. Nese di ta interpretosh sic duhet , nuk hyjne ne pune rrenat ?Haha jo jo, nuk parapelqej te mashtroj se nuk e kam ne natyre. Por Femrat e sotme pelqejne "rrenat"! U krijojne iluzione te bukura...?
Çe do se mua me pelqen t'ju bie gjerave ne "balle", per te mospasur "kokçarje" te mevonshme!??Berto ... e verteta eshte genjeshtra me e madhe. Nese di ta interpretosh sic duhet , nuk hyjne ne pune rrenat ?
O ekspert ?Çe do se mua me pelqen t'ju bie gjerave ne "balle", per te mospasur "kokçarje" te mevonshme!??
Epo do e kesh doren e rende ti vlla ... mos i bjer ne lule te ballit ti , bjeri pak me anash .. diku mbi vetull ?Çe do se mua me pelqen t'ju bie gjerave ne "balle", per te mospasur "kokçarje" te mevonshme!??
Hë moj Mira Konçi, fol!?O ekspert ?
Beqar ke me ngel kshu si e ke nis ?Hë moj Mira Konçi, fol!?
Mia , ti si ja fitove zemren @Rrelse ?Beqar ke me ngel kshu si e ke nis ?
Jam femër vet,e di shumë mirë ca duan femrat ?Mia , ti si ja fitove zemren @Rrelse ?