• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Thenie te mencura, qe tregojne thelbin e vertete te jetes!

Jam me pushime .. nuk merrem me budallenjte kete jave ??
Unë smerem fare,ja kam lën cekes ???

Vështirësitë e jetës nuk janë të pa kalueshme.
Prej tyre lindin individët e shkathtë dhe luftarakë. Ata individë, pastaj, marrin iniciativa të bëhen punë të mbara.

Ju nuk e kuptoni se sa shume e keni lene pas dore veten tuaj, derisa ta vendosi veten perseri ne prioritet

Çfarë më duhet respekti që ti pretendon se e ruan për mua në zemrën tënde, kur sjelljet tua thonë të kundërtën?!

Është keq kur njeriu, nuk e sheh apo njeh veten.

E në këtë rast, ndjesë pastë!

Mos peshtyj ne shpirtin qe ke ngjyer.
Kush e ben nje here, e ben gjithmonë dhe me te gjithe.
Ti sot qesh me peshtymen mbi shpirtin tim, ndersa une nuk qesha kur pashe peshtymen mbi shpirtin tend.

T’mirën ta mohojnë, ta fshehin e ta zvogëlojnë!
T’keqen ta përhapin, ta shtojnë edhe ta shpikin sipas interesave tyre.
Nëse merresh me ta, do t’kesh shumë brenga e mërzia! Nëse i anashkalon, do të jetosh qetë dhe lumtur!

Back
Lartë