Pritet nje bum ceremonish fejesashKush o feju me
??
por sa te divorcohemi nga grate e nga burrat te martuarit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pritet nje bum ceremonish fejesashKush o feju me
??
Na ftoni te pakten✌Pritet nje bum ceremonish fejesash
por sa te divorcohemi nga grate e nga burrat te martuarit![]()
Spo te shoh ktu @Alea ku je fshehur????Ska jo edhe ata qe jan tfejum e kan anulu dasmen?? kshtu pas karantines,,??View attachment 54174
Po per bese as ket vit sdo martohem une jo krejt brune qenken? Sme ka kap mire aparato fo jem fshehur nga paparacit???Spo te shoh ktu @Alea ku je fshehur????
Kshtu ësht me rradhë? do lahen sebebet kur të martosh kalamajtë ??Asnjeee hic!
Shyqyr aman se na derrmojne nga leket kto sebebe!![]()
Qyqaa te martohem prape??Kshtu ësht me rradhë? do lahen sebebet kur të martosh kalamajtë ??
E kam një dasëm ktë vit ?? them të martohem prap????
Do martohemi me kto që kemi moj? dhe ti çojmë me pushime nga Brazili ???? ose do rrim beqare ?????Qyqaa te martohem prape??
T kem ta coj me naj pushim e kte qe kam?
Phuu ku kemi nerva me ne moj me njoft njerez te rinj??
Edhe për një 5 vjeçar tjetër,ska ndërmend ajo shtriga ???Presim të martojmë @Rrelse vetëm se kemi një problem të vockël,na mungon dhëndrri i duhur ?
Se mos kerkove ti dhe nuk gjetePresim të martojmë @Rrelse vetëm se kemi një problem të vockël,na mungon dhëndrri i duhur ?
Sa ke ti me ?Do martohemi me kto që kemi moj? dhe ti çojmë me pushime nga Brazili ???? ose do rrim beqare ?????
Kush mungonte ktu ?Presim të martojmë @Rrelse vetëm se kemi një problem të vockël,na mungon dhëndrri i duhur ?
Aq mirë e bën sa s'ka ku të vejë ?Edhe për një 5 vjeçar tjetër,ska ndërmend ajo shtriga ???
Pse e bon mire dhe jo keq pershembull ?Aq mirë e bën sa s'ka ku të vejë ?