• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Njerezit e vetmuar dine te duan nga zgjedhja,jo nga nevoja.!

Magjia e madhe qe fshehin njerezit e vetmuar eshte se kur vendosin tju lejojne te shihni
brenda tyre.
Ata nuk e bejne ate nga nevoja.

Nuk kane nevoje tju bejne pjese se jetes se tyre.
Ju jeni zgjedhja e tyre.
Zgjedhje sepse ata vertet ju duan.
Zgjedhje sepse i keni fituar me veprimet tuaja.
Zgjedhje sepse ju keni fituar respektin dhe admirimin e tyre.

Ata nuk ju kane ne piedestalin
e nje shenjtori,
ata i njohin dobesite dhe,mekatet tuaja.
Ata e njohin erresiren tuaj dhe cdo pike te ndjeshme.
Dhe vetem sepse ata dine gjithcka,
ata te kane ty atje lart
Njerezit e vetmuar ngurtesohen me kalimin e kohes. Sepse mesohen te mos kene nevoje per shume gjera.
View attachment 65856
Te vetmumit jan xhynof lal ?

A seshte prekese? ???

Pse sillesh si njeri pa ndjenja?
Pse a so prekese?
Nga bullizmi ndodhin pasoja edhe me te renda,here here deri ne vetvrasje?
Un se kam pak ca eshte se jam me internet E nuk i shof figurat oj figjur ???‍♂️??‍♂️

Me pelqen vetmia .....dhe me njohin njerezit aq sa lejoj une ....me njohin aq sa depertoje une tek ato ....jam e vetmja sepse ashtu ndihem me e lire ...shume njerez te gjykojnë per kete aspekt duke te thene qe ste do njeri apo te tjera ...por harrojne qe shume njerez duan te jetojne te lire e te vetmuar por nuk munden

Njerezit e vetmuar nuk dijne te zgjedhin, kan shum probleme me veten! I vetmuar flasim qe nuk ka as shoqeri dhe asgje!

Njerezit e vetmuar nuk do te thote se ndjehen vetem, sepse bota e shpirtit te tyre eshte plot dhe nuk ja u ndjen per askend dhe asgje?

Back
Lartë