• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Nuk do t’ju lëndojnë kurrë/ Ja cila është shenja më e besueshme e Horoskopit

Nete2

ⓃⒺⓉⒺⒹⓎ.ⒸⓄⓂ
ANETAR ✓
LV
0

Është Demi.

Tiparet më të mira: Demi është i fortë në shumë mënyra. Kjo shenjë e tokës është përgjithësisht praktike, paqësore dhe jashtëzakonisht punëtore. Natyra e tyre e qetë dhe besueshmëria i bëjnë ata personin e përsosur në kohë krize.

Tiparet më të këqija: Demi mund të jetë jashtëzakonisht kokëfortë dhe rezistent ndaj ndryshimeve, edhe kur duhet të jetë për mirë.

Ata janë më të mirët në: Zbatimin e planeve, paraqitjen aty ku nevojiten dhe janë jashtëzakonisht të përkushtuar. Duke qenë krijesa të tilla punëtore, këta persona gjithashtu pëlqejnë të kënaqen herë pas here. Prisni që një mik Demi t’ju përkëdhelë kur jeni të stresuar.

Mire beri qe ja tha po kujt ja tha ?

Back
Lartë