• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

1 Forumist qe e pelqeni dhe 1 qe e kini inat.

C’do gje ka nje kufi ?.
S’eshte pune merzie por qeshtje Rrespekti ?
Respekt per floket ore ? S ke faj .. as une nuk lejoj njeri te me shaje floket ... qe i kam si shpirt , sterr te zinj i kam e pa asnji thinje ?

@centos: mediók/ër: ka aftësi të kufizuara a deri mesatare; pa shumë vlerë; krejt i rëndomtë.
Apo kjo pranohet e tru peshk jo, qe asht ma shume shaka?!

@centos: mediók/ër: ka aftësi të kufizuara a deri mesatare; pa shumë vlerë; krejt i rëndomtë.
Apo kjo pranohet e tru peshk jo, qe asht ma shume shaka?!
MEDIOKËR mb. mospërf. libr.

1. Që ka aftësi të kufizuara, që nuk shquhet për ndonjë zotësi ose për ndonjë cilësi të veçantë; që është i rëndomtë (për njerëzit). Njeri mediokër. Nxënës (student) mediokër. Shkrimtar (poet) mediokër.
  2. Që është poshtë mesatares nga cilësia ose i papërfillshëm nga sasia; që s'ka shumë vlerë, që është tepër i rëndomtë; që s'është as i mirë, as i keq (për diçka). Vepër (pjesë) mediokre. Jetë mediokre.
  3. Përd. em. sipas kuptimit 1 të mbiemrit. Punë mediokrish. Coje kuptimin e plote!

MEDIOKËR mb. mospërf. libr.

1. Që ka aftësi të kufizuara, që nuk shquhet për ndonjë zotësi ose për ndonjë cilësi të veçantë; që është i rëndomtë (për njerëzit). Njeri mediokër. Nxënës (student) mediokër. Shkrimtar (poet) mediokër.
  2. Që është poshtë mesatares nga cilësia ose i papërfillshëm nga sasia; që s'ka shumë vlerë, që është tepër i rëndomtë; që s'është as i mirë, as i keq (për diçka). Vepër (pjesë) mediokre. Jetë mediokre.
  3. Përd. em. sipas kuptimit 1 të mbiemrit. Punë mediokrish. Coje kuptimin e plote!
Flm zonjush Avokte!

Rri dhe mbaj vendin qe ta takon!
Mos me.flit ne kte menyre, se ke miq ne staf nuk te ban ma.te mire!
Mos me thuaj mua te rri mire!
Kur ti zonjushe do me u krujt!
Me cdo fjale timen!
Miq ke ti qe duke degjuar sa shume po i shan!
E te lejojne ende te jesh ketu!

Ja ke kaluar luzes!
Sinqerisht do paguhesh shume!
Nese nuk do rrije ketu 24 ne 24!
Por te punoje sic punojne 80%!
E personave ketu!
E nuk jane on si ty!
Ne rregull do e kem parsysh.
Sa mire qe punon ti e 80% ketu.
Une qe nuk punoj ndjek ty hap pas hapi.
Poor nji rukujtes.
Jan mbyllur shkollat.
Po deshe te ftoj pwr kafe me rrogen e veres qe do marr.?

Ne rregull do e kem parsysh.
Sa mire qe punon ti e 80% ketu.
Une qe nuk punoj ndjek ty hap pas hapi.
Poor nji rukujtes.
Jan mbyllur shkollat.
Po deshe te ftoj pwr kafe me rrogen e veres qe do marr.?
Kush punon ben e pune te dyte!
E mesa kam pare ti as ne shkolle!
Nuk punon!
Fare se nuk je akoma mesuese e konfirmuar!
Ato peralla mund tja besh dikujt qe nuk di sistemin!
Oki doki!
Eja se po te ftoj une per kafe!
Se nga shoqata jo qeveritare!
Nuk paguhesh aq shume!
Sidomos per njerez qe duan te marin eksperjenc!
Si paguajne fare!

Back
Lartë