• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

1 Forumist qe e pelqeni dhe 1 qe e kini inat.

Inat nuk mund te them qe kam njeri, por ka persona qe kurre sdo beja shoqeri e asgje me ta, dmth qe nuk i kam fare ne list as per mire as per keq!
Me pelqejn disa persona edhe kjo esht e dukshme, me ata qe ndjehem mire kaloj edhe kohen time ketu.
E di une me mua e ke ti

E di une me mua e ke ti
Jo aspak, bashk kemi pas mosmarveshje kemi pas debate po asnjeher nuk ke ofenduar as te kam ofenduar.
Nuk pranoj pran vetes njerzit qe ne rastin e pare te ofendojn, jo vec mua por ne pergjithsi. Inat nuk i kam, as nuk i urrej, thjesht me vjen keq per ta!

Skan faj temat, kan faj ata qe duan te perçahen, e gjejn rastin ne cdo teme ?
Problemi esht qe ne s'pranoj askend te na ket inat , dhe kur na e thon instiktivisht hidheni ne sulem, ne vend qe t'a pranojm mendimin e tjetrit dhe ta respektojm ate ...Jo te gjith mund te pelqehemi nga te gjith , dhe jo te gjith mund te na pelqejen ??

Vet titulli i temës flet , ke keni inat dhe kebpelqeni ?

Problemi esht qe ne s'pranoj askend te na ket inat , dhe kur na e thon instiktivisht hidheni ne sulem, ne vend qe t'a pranojm mendimin e tjetrit dhe ta respektojm ate ...Jo te gjith mund te pelqehemi nga te gjith , dhe jo te gjith mund te na pelqejen ??

Merre me sportivitet ti ?
Thuaj mendimin tend e kaq, pastaj ata qe hidhen ne sulm diçka ju djeg, jo kot hidhen ?

Ore mos e vrit mendjen , se ke shokun per info ??

Meloo , me acaro pak mua te lutem se qenkam gdhire shume i qete sot ... nuk u shtyka fare me gjithe kete qetesi ?
Shko mar anej,sdu me te acaru he!!
Thuaj mendimin tend e kaq, pastaj ata qe hidhen ne sulm diçka ju djeg, jo kot hidhen ?
Prandaj tha @Mignonne se me dontew edhe ajo shume, ma shprehi dashurin si une asaj.
Amaa nuk ma ndjen per dashuri ironike qe jwp ajo.??

Punku më kishte inat mu në fillim e pëlqente clan
Tani mka qejf mu e inat clanë??

Po ti ça krytin fort he ma.
Syt per me pa e durt per me shkru jane.??

Zemra e vogel , me sportivitet i mar te gjitha une , dhe mendimin tim jap gjithmon nuk ja mar kujt hua jo , nuk me interesojen i djeg kujt apo jo, flas ate cfar ndodh ne pergjithesi ?

Back
Lartë