• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ti vlen sa nji diamant.

Meloo

Anetar i ri
ANETAR ✓
LV
0

Besoj se secili nga ne ka nji histori qoft histori sukesi, apo dhimbje, por kena nji histori qê gjithmon do e kemi si hajmali nga pas.

Duke qen se forumi ka mosha tê ndryshme, dhe secili prej nesh duke treguar historin e tij mund të baheht frymzim për njërin nga forumistat, apo dhe mund ti vij nê ndihmë pasi ndoshta njëri nga ne aty pas ekranit po përjeton tê njêjtên gjë qê mund ta kesh pêrejtuar ti apo unë?!!

Cila eshte historia jote.20220711_191725.png

Last edited by a moderator:
Teme vertet e bukur Meloo te uroje per kete. ? ? ?
Dikur ne klasen e 7 a 8 bullizohesha,nga disa ne klase sepse isha femije i qet dhe mesoja shume e mesuesit me kishin qef,atyre kjo gje su pelqente dhe fillonin,te benin dhe bullizim fizik me mua,por duke i dhen forca vetes qe atere e sot,jam nxensja me camarroke ne shkolle me llafazane,,ajo qe sle dy gur bashk dhe sic me thot profja i fizikes je kembze e ures.dhe kam nje rreth shoqeror vertet shume te mire.?

Dikur ne klasen e 7 a 8 bullizohesha,nga disa ne klase sepse isha femije i qet dhe mesoja shume e mesuesit me kishin qef,atyre kjo gje su pelqente dhe fillonin,te benin dhe bullizim fizik me mua,por duke i dhen forca vetes qe atere e sot,jam nxensja me camarroke ne shkolle me llafazane,,ajo qe sle dy gur bashk dhe sic me thot profja i fizikes je kembze e ures.dhe kam nje rreth shoqeror vertet shume te mire.?
Vazhdo me 4trat ne gjimnaz

Faleminderit shume.?
Bullizmi eshte nje problem shume i madhe, sot dhe jo vetm ne shkolla.
Amaa bravo qe e ke kthyer ne force???

Ooooooooo Zonjush Melo_Kunja
Ne vend te na zhvleresosh intelektin na vlereso keshillat
Faleminderit zoteri lektor!
Ama une kur dua te them diçka nuk ta dergoj per njeri.
Thjesht besoj e mbyllem bisedn bashke pak me pare.

Sapo fillova te kisha shpresa per ty lexoj qe qeke akoma ne gjimnaz ?
Dikush ta ndaloj forumin
Dua te zbres

Back
Lartë