Epo meqe dhe @Llaqi dhe @The_Joker e kan nje teme te till une u frymzova nga ata,dhe thash pse jo mbase tema ime do ket me shume sukses ? .Prandaj zereni sikur jeni te prifteresha dhe tregoni cdo problem qe ju shqetson.E sigurt do gjeni ndihme?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hmmmmmmmm ... ti nuk ke pervoje si nee kshuqe kot e ke ... ska me te hecEpo meqe dhe @Llaqi dhe @The_Joker e kan nje teme te till une u frymzova nga ata,dhe thash pse jo mbase tema ime do ket me shume sukses ? .Prandaj zereni sikur jeni te prifteresha dhe tregoni cdo problem qe ju shqetson.E sigurt do gjeni ndihme?
Direkt me ndolle ters mor dreqqqhmmmmmmmm ... ti nuk ke pervoje si nee kshuqe kot e ke ... ska me te hec![]()
Tregommm ?Kam nje hall po zdi si ta zgjith ??
Per mendimin tim Klodush duhet te besh refresh dhe njeher,por nese vazhdon kjo gje keshtu atere te sugjeroj te vish te yshtesh te njera ketu ne Kucove se eshte e papare fare,ose ne Malin e Tomorrit ,e sigurt do te dashurojn te gjitha per 1 muaj sa te bej magjia efekt ? ? ?Jam i dashuruar me 4 a 5
Po ce do qe sme do asnjera ??
Kam edhe un nje hall ?Epo meqe dhe @Llaqi dhe @The_Joker e kan nje teme te till une u frymzova nga ata,dhe thash pse jo mbase tema ime do ket me shume sukses ? .Prandaj zereni sikur jeni te prifteresha dhe tregoni cdo problem qe ju shqetson.E sigurt do gjeni ndihme?
Ty ska pse te duhet lulja sepse eshte e sigurt qe vlla @centos te do.Por mendoj se ai do ta sjelli vet ate lulen ?Kam edhe un nje hall ?
Spo gjej dot nje lule me petale te bej lojen me do apo sme do ai?? Si tja bej Kiddushe ?
Kurse kete e ke nga une???Sa i bukur qe eshte ??? hajde puci gushen shpejt shpejt shpejt ????Ty ska pse te duhet lulja sepse eshte e sigurt qe vlla @centos te do.Por mendoj se ai do ta sjelli vet ate lulen ? View attachment 150141 Kurse kete e ke nga une???
Mwahhhh fort forttt ? ? ? ?Sa i bukur qe eshte ??? hajde puci gushen shpejt shpejt shpejt ????
Pa hape zemren ti njehere . ?Sa popull i vuajtur!?
Nuk me ndihmon dot me hallin qe kam!?Pa hape zemren ti njehere . ?
Dmth e paske dhe ti nje hall , thuje njehere se si dihet . ?Nuk me ndihmon dot me hallin qe kam!?
Money moneyDmth e paske dhe ti nje hall , thuje njehere se si dihet . ?
Hallin bebos tend shpejt ?