• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Qani hallet me Kiddushen

Jam i dashuruar me 4 a 5
Po ce do qe sme do asnjera ?‍♂️?
Per mendimin tim Klodush duhet te besh refresh dhe njeher,por nese vazhdon kjo gje keshtu atere te sugjeroj te vish te yshtesh te njera ketu ne Kucove se eshte e papare fare,ose ne Malin e Tomorrit ,e sigurt do te dashurojn te gjitha per 1 muaj sa te bej magjia efekt ? ? ?

Epo meqe dhe @Llaqi dhe @The_Joker e kan nje teme te till une u frymzova nga ata,dhe thash pse jo mbase tema ime do ket me shume sukses ? .Prandaj zereni sikur jeni te prifteresha dhe tregoni cdo problem qe ju shqetson.E sigurt do gjeni ndihme?
Kam edhe un nje hall ?
Spo gjej dot nje lule me petale te bej lojen me do apo sme do ai?? Si tja bej Kiddushe ?

Back
Lartë