• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Une dua njerezit e thjeshte........?

Në një botë ku duket e domosdoshme të ndjekësh zakonet e përsosmërisë shumë herë të sajuara, ja tek janë ata, njerëzit e jashtëzakonshëm që kanë virtytin më të bukur nga të gjithë: thjeshtësinë, unike dhe të dallueshme, që e bën një person tepër të jashtëzakonshëm.
Thjeshtësia është karakteristika që e bën një femër më të bukur se kozmetika, paruket dhe xhinglat e llojeve të ndryshme. Njerëzit e thjeshtë janë të mirëfilltë dhe nuk kanë frikë ta tregojnë veten para botës, pa filtra ose fotomontazhe.
Këta njerëz nuk kanë nevojë për artifica të ndryshme sepse thjeshtësia e tyre, zemra dhe shpirti, është gjëja më e bukur që kanë. Ata janë krijesa të përulura dhe fisnike që dinë të njohin vlerën e tyre dhe atë të njerëzve përreth tyre.
I dua keto njerez

Në një botë ku duket e domosdoshme të ndjekësh zakonet e përsosmërisë shumë herë të sajuara, ja tek janë ata, njerëzit e jashtëzakonshëm që kanë virtytin më të bukur nga të gjithë: thjeshtësinë, unike dhe të dallueshme, që e bën një person tepër të jashtëzakonshëm.
Thjeshtësia është karakteristika që e bën një femër më të bukur se kozmetika, paruket dhe xhinglat e llojeve të ndryshme. Njerëzit e thjeshtë janë të mirëfilltë dhe nuk kanë frikë ta tregojnë veten para botës, pa filtra ose fotomontazhe.
Këta njerëz nuk kanë nevojë për artifica të ndryshme sepse thjeshtësia e tyre, zemra dhe shpirti, është gjëja më e bukur që kanë. Ata janë krijesa të përulura dhe fisnike që dinë të njohin vlerën e tyre dhe atë të njerëzve përreth tyre.
I dua keto njerez
Flm qe mdon ?????

• Përqafime
Reactions: ...
I dua keto njerez

Back
Lartë