Ky eshte ndryshimi ?gjithashtu ... te thjesht sdo te thot qe sdine te jene te keqij po zgjedhin mos te jene vete .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ky eshte ndryshimi ?gjithashtu ... te thjesht sdo te thot qe sdine te jene te keqij po zgjedhin mos te jene vete .
U poqe dhe ti?@por@ace jam.vetë.
Fillo slito vetvetiu ??? serpente je ti ?U poqe dhe ti?
Na dun vlla po dun nai levrek ijer se nuk qisim gjo ku tmorim ?Po mu qe smdo asnjona si tja boj
Zemra un dhe ti llafe kena me kto ktu pranej sna e varin se e din qe jena per gallatNa dun vlla po dun nai levrek ijer se nuk qisim gjo ku tmorim ?
Fiks ?Zemra un dhe ti llafe kena me kto ktu pranej sna e varin se e din qe jena per gallat
Flm qe mdon ?????Në një botë ku duket e domosdoshme të ndjekësh zakonet e përsosmërisë shumë herë të sajuara, ja tek janë ata, njerëzit e jashtëzakonshëm që kanë virtytin më të bukur nga të gjithë: thjeshtësinë, unike dhe të dallueshme, që e bën një person tepër të jashtëzakonshëm.
Thjeshtësia është karakteristika që e bën një femër më të bukur se kozmetika, paruket dhe xhinglat e llojeve të ndryshme. Njerëzit e thjeshtë janë të mirëfilltë dhe nuk kanë frikë ta tregojnë veten para botës, pa filtra ose fotomontazhe.
Këta njerëz nuk kanë nevojë për artifica të ndryshme sepse thjeshtësia e tyre, zemra dhe shpirti, është gjëja më e bukur që kanë. Ata janë krijesa të përulura dhe fisnike që dinë të njohin vlerën e tyre dhe atë të njerëzve përreth tyre.
I dua keto njerez
Ate ? ershin e librit e ke se shyqyr na ka hec kur duhet fishkelle ???Jo flm,si dua.
Ta bejne jeten malore ?Dua te nderlikuarit ?
Ja nxjerr syt ? ?Ta bejne jeten malore ?
Unë skam se ti kam lën ty dhe @Noah ???? po njerzit e thjesht i dua dhe i kam xhan,se dhe vet jam kshtu??Une dua njerezit e thjeshte se per pordhe kam vet?