• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Disa njerez jane ,,shumë zhurmë p0r hiç gjë''??

Irini

Kontributor
LV
0

Ndodh ne jet te kemi njohur dikë e kemi thënë ,,ky/kjo është"
Gjersa kemi vertetuar te kundërtën, aq sa nuk i kemi besuar vetes, kur kemi parë te kunderten...

Unë kam shume guxim, shume force, dhe per dashurine do beja gjithcka, jo vetem ta thoja...
Une kur e them dicka, "aty vdes e ringjallem" e mbaj fjalen...
Sepse disa betohen e premtojne aq shume sa thua ti ketu qenka jeta, e cuditesh nga reagimet e bespremit, mosmirnjohesit, arrogances, vesaxhiut, ku gabimisht u duket vetja sikur jane Zoter...!
Por, në mos njerezit, Zoti ta vendos kufirin tek thana nje dit, s' duhet harruar kurre, kur premton e betohesh ne Zot...!"

Jeta eshte e paparashikueshme ndodh papritur te jemi te rrethuar me njerez qe skane fare karakter qe nuk reflektojn asgje pervecse tension negativvitetii ?

Nuk zhgenjehem nga keta persona por i mbaj larg sepse e di qe thelle thelle kane probleme me veten e vet ,jane super te djegur, nuk kane asnje neuron figurativisht aktiv qe ti procesojn mendimet e tyre por qe “vdesin” per vemendjen ose te krijojn “zhurme,, duke i ber njerezit te ndihen keq (ose duke kaluar cakun te arrin aty ku duan qe ne fund te dites jane te ndjekur ata vet nga karma lol ) ☺️

Jeta eshte e paparashikueshme ndodh papritur te jemi te rrethuar me njerez qe skane fare karakter qe nuk reflektojn asgje pervecse tension negativvitetii ?

Nuk zhgenjehem nga keta persona por i mbaj larg sepse e di qe thelle thelle kane probleme me veten e vet ,jane super te djegur, nuk kane asnje neuron figurativisht aktiv qe ti procesojn mendimet e tyre por qe “vdesin” per vemendjen ose te krijojn “zhurme,, duke i ber njerezit te ndihen keq (ose duke kaluar cakun te arrin aty ku duan qe ne fund te dites jane te ndjekur ata vet nga karma lol ) ☺️
O dashuriiiiiiiiiii ? mos e luj mo se e prish??

....e cuditesh nga reagimet e bespremit, mosku gabimisht u duket vetja sikur jane Zoter...!
Por, në mos njerezit, Zoti ta vendos kufirin tek thana nje dit, s' duhet harruar kurre, kur premton e betohesh ne Zot...!"
...e moj gocë. Çfarë do bëj edhe unë Zeus ?
E di shumë mirë çfarë po bëni ju toksorët. Ju shoh...ju dëgjoj....e ju lexoj hipokrizinë, mashtrimin, gënjeshtrat, mospranimin e gabimit edhe para fakteve ..
Por unë Zeus, perendia i të gjitha perëndive, nuk njoh kohë dhe as hapsirë.
Sepse perendia është vetë kohë dhe hapësirë...?
Një ditë do ju gjykoj..☝️
Pranoni gabimet dhe kërkoni falje në paqe. Para se ⚡?⚡

...e moj gocë. Çfarë do bëj edhe unë Zeus ?
E di shumë mirë çfarë po bëni ju toksorët. Ju shoh...ju dëgjoj....e ju lexoj hipokrizinë, mashtrimin, gënjeshtrat, mospranimin e gabimit edhe para fakteve ..
Por unë Zeus, perendia i të gjitha perëndive, nuk njoh kohë dhe as hapsirë.
Sepse perendia është vetë kohë dhe hapësirë...?
Një ditë do ju gjykoj..☝️
Pranoni gabimet dhe kërkoni falje në paqe. Para se ⚡?⚡
Pse ben kot tani se njeri je dhe ti??

@Happyheart une nuk e kuptoj temen! I’m sure ka plot budallenj like myself qe nuk e kuptojne!
Titulli temes eshte tjeter dhe spo I bej dot bashke me ate Qe shkruan.
Nese ke mundesi pak me shkoqur if not Po pyes @Zeus e madherishem ai kupton shume megjithse nuk tha asgje?
Flm
Në fakt unë i kam seleksionuar çfarë kuptova unë ?

Kesaj i thone bote me vete, njerez me te cilet s'ia vlen te merresh. Harxhon kohen tende te cmuar.

Kesaj i thone bote me vete, njerez me te cilet s'ia vlen te merresh. Harxhon kohen tende te cmuar.
Po a nuk meremi cdo dite me njerez te tille? Dashje pa dashje kjo!
Ne cfare bote jetoni juve? Se dua te zhvendosem e une atje ?

Back
Lartë