• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë biznesi do të donit të hapnit në Shqipëri?

Do te investoja kapitalin turk ne bregdete , duke filluar nga pastertia deri tek rehatia dhe pushimi relax

Shqiperia ne krahasim me venet e tjera jemi ku e ku por skemi pulitik shum delenxhi kontrabandist paskan qen horrat ? i kjosk me shit gazeta rizla sa mos me nejt kot ?

Juve tju eci forumi dhe lamtumire fukarallikut?
Ca Lamtumire fukaralliku ku 1/k iken serveret e sherbimet sslt gjonat ne muajt, flm ka pasur anetar qe kan dashur te me ndihmojne por s’kam pranuar kurr si ne vende t’jera, e kam ble per qef timin dhe jam i vetem qe mbuloj c’do gje.

ama per biznes n’shqiperi ishte nje kohe kur doja me bo 2 call center por shyqyr qe si bona

Mjafton forumi... biznes i sigurt ?
Me e pas un forumin robt ska shonc me hy kom cuni mren.
Dhe do veja si njoftim para se me u regjistru gocat me gjoks nen nr 3 dhe byc pa forma tmos morin munimin me hy se i piu e zeza.
Kshuqe do ishte biznes jo fitim prures ?

Back
Lartë