E po flisni , po te doni ?Mire ben nk tham gje ne ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E po flisni , po te doni ?Mire ben nk tham gje ne ?
Me rafte pika qekeni nda. Mire ke bere se eshte maskara ai, ngeli tu pa shalet e gjithe forumit. Mos u merzit se do te gjej une nje alamet djali nga Divjaka, agronom, me shtepi dy kateshe e me leke.Ahh nk e shikoj personin ne fjal nese ka qesh a ka qar se e kam Ignore ?
Gjithsesi ishalla po me del edhe mua fati qe te besoj ne dashuri ?
Jo jo sna e mban ? ??E po flisni , po te doni ?
E un tu pa dhaqin e humba besimin se dashnia ekziston?Pse mos te ma besojne? ?
Duke te pa ty e Dhaqin kuptova qe dashnia ekziston. ?
Se du nga Divjaka se te cojn me punu arat atje ??????Me rafte pika qekeni nda. Mire ke bere se eshte maskara ai, ngeli tu pa shalet e gjithe forumit. Mos u merzit se do te gjej une nje alamet djali nga Divjaka, agronom, me shtepi dy kateshe e me leke.
Ai eshte boss. Do rrish ne shtepi si zonje.Se du nga Divjaka se te cojn me punu arat atje ??????
Duhet me kishe pa mu qe ta kishe besimin ne maksimum. ?E un tu pa dhaqin e humba besimin se dashnia ekziston?
Pa fat e shkrata un do mshelen kta sy nga kjo bote pa e pa nurin tend??Ai eshte boss. Do rrish ne shtepi si zonje.
Duhet me kishe pa mu qe ta kishe besimin ne maksimum. ?
A ta hedhi i selfie ta heqesh marakun?Pa fat e shkrata un do mshelen kta sy nga kjo bote pa e pa nurin tend??
Jo jo vec andej se du po rri pa burre me mire ??Ai eshte boss. Do rrish ne shtepi si zonje.
Duhet me kishe pa mu qe ta kishe besimin ne maksimum. ?
Kam frig mos po mar naj sulm trondites e ska afer askush te me mbaj si hirushja ?A ta hedhi i selfie ta heqesh marakun?
Hhaha kush o ky zylqyflia ???
Woww se dija qe isha pergjigj prz, por njejte ndihem?Sigurisht qe po, sepse besoj ne ate qe ndjej.
Ndjehet shef, ndjehet dhe eshte ushqim i shpirtit ?Qfar eshte dashuria ?
Hahet a po pihet![]()
Besimi eshte me i shenjte se dashuria, por ku te gjesh njerez sot, ti besosh plaget tua?Si mund te duash dike pa i besu….normal qe po?
Je shume e re per te qene kaq pesimiste . ?Besimi eshte me i shenjte se dashuria, por ku te gjesh njerez sot, ti besosh plaget tua?
Sepse sa te kthesh krahet, te ka kryp prz?