Rrelse po meret me pall@t e hollandes?Ik pra tixhe, dashuro Moglin , se une pashe nje yll ne horizont ... pashe nje shumengjyreshe me emrin @Rrelse ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rrelse po meret me pall@t e hollandes?Ik pra tixhe, dashuro Moglin , se une pashe nje yll ne horizont ... pashe nje shumengjyreshe me emrin @Rrelse ?
S jam tullac jo ... keta tullacet vetem llafe kane e ni *** bejne ??Te lumt leshi ne koke
Sonte a kuku jo sonte se nuk e kom hek leshin ???Ani qaty po vij sonte ta pij gjakun pak ????
Pordhen piskam a ?? a mizen elefantS jam tullac jo ... keta tullacet vetem llafe kane e ni *** bejne ??
He pra ... i konsumove p@llat e forumit pa qene nevoja per komente pas ndeshjes ??Rrelse po meret me pall@t e hollandes?
Ne holland ma lir se ne gjermani pz qy asi cola sa lir i blen aty pz e pa pfand ??Rrelse po meret me pall@t e hollandes?
Hahahahaha qeke mbush ne lesh tixheSonte a kuku jo sonte se nuk e kom hek leshin ???
E ke gjet .. kokes i re o Tixhe???Ne holland ma lir se ne gjermani pz qy asi cola sa lir i blen aty pz e pa pfand ??
Shih çna punojnë ne gazetarëveView attachment VID-20220525-WA0027.mp4Ne holland ma lir se ne gjermani pz qy asi cola sa lir i blen aty pz e pa pfand ??
Leshatare aman kuku mos me hek qdo dy dit me bohet mall ???Hahahahaha qeke mbush ne lesh tixhe
Ti je edhe e sinqerte ??Shih çna punojnë ne gazetarëveView attachment 147996
Po dufka me posto ne Story se at pun e kom un ?? me jep lajme real e fake ??Shih çna punojnë ne gazetarëveView attachment 147996
Rrimë si pemë?Ti je edhe e sinqerte ??
Ca shenje horoskopi ishe ti ? ?Rrimë si pemë?
Po ku paske kaq shume lesh ti tixhe ca vendi? ??????Leshatare aman kuku mos me hek qdo dy dit me bohet mall ???
Luaneshë?Ca shenje horoskopi ishe ti ? ?
Vertet?Luaneshë?
PoVertet?
shuracat e dreqit na I pshuren tiranen???Rrelse po meret me pall@t e hollandes?
Bohh ... si nuk e kisha kuptuar ?