Se sdi ca te thuash?Pse jo ? ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Se sdi ca te thuash?Pse jo ? ?
Prandaj thashe edhe une ?Se sdi ca te thuash?
Pergjigju njeher tamam ?Prandaj thashe edhe une ?
Shote GalicaFlm po mesoj ne fakt!
Qe ketu te ne nuk vriten grate!
Nuk ka mos respektim!
Ca quan shembuj konkret ti!
Qe nuk dhe aanje shembull real!
As ne endrrat me te bukura sdo i kesh ?Besim, siguri, dashuri, kohe, perkushtim, mbrojtje, keshilla, miresjellje, mirekuptim.
Lere mi ti kerkoj do lodhet cik dhe do tja fusi gjumit ??As ne endrrat me te bukura sdo i kesh ?
Jo per gje, po ke kerku shum ?
Kot te bej nje pyetje!Shote Galica
Elena Gjika,
Lejla Dino,
Parashqevi dhe Sevasti Qirjazi.
Janica Martinaj
Kleopatra
Meryl Streep
Inva Mula,
Dua Lipa
Rita Ora
Fetie Kasa
Bebe Rexha
Majlinda Kelmendi
Vjosa Osmani
Mos te rendis femra te sukseshme ne politik, Mimi Kodheli, Jozefina Topalli, Voltana Ademi, Albana Vokshi, Rajmonda Balili, Valentina Leskaj, ne politike nuk kane fund femrat.
Dhe prit edhe presidenten e ardhshme shqiptare se mendohet te jet nje femer.
Kshuqe mos i stigmatizo femrat.
Gjerat po ndryshojne me hapa te shpejt, behuni me optimiste, perfshihuni me shume, dhe lerini pikeçuditeset pesimiste.
Une qenkam e kunderta po sma vare sta var ?Duan ti refuzosh mos i japesh vemendje Kshu ta varin![]()
Prandaj un jam femer shumicave femrave kjo gje ma bren dhe po sta vari mos ja var lolUne qenkam e kunderta po sma vare sta var ?
Ah kurse une jam mashkull se hy te pakica lol ?Prandaj un jam femer shumicave femrave kjo gje ma bren dhe po sta vari mos ja var lol
Zakonisht nuk i pergjigjem pyetjeve kot por meqe ti ke interes te mesosh po pergjigjem. ?Kot te bej nje pyetje!
Pse nuk vendosin nje femer kryeministre!?
qite qite ste qe duan…. dmth shkruaje se mos na qet gjo sakTeme e rende k’jo ?
Burri qe eshy burr e thot ate qe mendon e futet me vrap posht krevatit ?Teme e rende k’jo ?
Jo se them se behet nami me mire po rri jasht ??Burri qe eshy burr e thot ate qe mendon e futet me vrap posht krevatit ?