Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
O-@centos ca lloj grupi gjaku ke breh?![]()
Jo Jo s'je ti e ke dike tjeter ashtuSka shanceee
Ashu jam vet!
Po kush nk vret veten per mua??
0 ????@centos ca lloj grupi gjaku ke breh?![]()
Dua te di cka me mund te bej tjem me ritem ma te ulur ne perditshmeri sepse jam si tornado dhe po behet prb kjo ngutsia jem per qetsin e trupit tem
Per qetsin e trupit por pashe qe kishe dhe shenja duke u perplas me objekte tu u ngut ????Dua te di cka me mund te bej tjem me ritem ma te ulur ne perditshmeri sepse jam si tornado dhe po behet prb kjo ngutsia jem per qetsin e trupit tem
Fiks pra prb i madh kejt guga jam ?Per qetsin e trupit por pashe qe kishe dhe shenja duke u perplas me objekte tu u ngut ????
Tapo fillojne njerzit menojne qe je dinozaur ?????Fiks pra prb i madh kejt guga jam ?
Nein nein jam shum e bukur ska shans me mendu keq edhe 100 guga me pas ??Tapo fillojne njerzit menojne qe je dinozaur ?????
Qite 1 foto qtash mylli krejt gojt e liga ?????Nein nein jam shum e bukur ska shans me mendu keq edhe 100 guga me pas ??
Kur sjem pa gunga hahaQite 1 foto qtash mylli krejt gojt e liga ?????
E thashe ne kuptimin qe tregoju tanve qe je e bukur si me gunga si pa gunga ??Kur sjem pa gunga haha
Sbie ne kto kurthe une jok jok?E thashe ne kuptimin qe tregoju tanve qe je e bukur si me gunga si pa gunga ??
Hahahhahaha ika un naten gjume amelSbie ne kto kurthe une jok jok?