Kete te fundit se dija po e mesova, po njeriu po nuk pat ambizie kot rron si thua ti?Po e kam ndegjuar, por e kam ndegjuar edhe kete: Njeriu mplaket, bashke me te edhe 2 cilesi: Shpresa e gjate dhe lakmia e tepert![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kete te fundit se dija po e mesova, po njeriu po nuk pat ambizie kot rron si thua ti?Po e kam ndegjuar, por e kam ndegjuar edhe kete: Njeriu mplaket, bashke me te edhe 2 cilesi: Shpresa e gjate dhe lakmia e tepert![]()
Mos me zinin me gure kam frik?Mekat qe sjane anetar tforumit tlexojne perlat e tua![]()
Kejt me tullaca do perfundojn kto ‘virgjereshat’ e forumit . ?Heuuuu cfare zhgenjimi ?
Kete te fundit se dija po e mesova, po njeriu po nuk pat ambizie kot rron si thua ti?
Ene ti je tullac mor ?Kejt me tullaca do perfundojn kto ‘virgjereshat’ e forumit . ?
Mos me zinin me gure kam frik?
Ti ftojm ndonje dite po ashtu?? ?
Epo po e marr si keshill. Se dhe mua ashtu po me duket.Duhet nje mesatare. Te duroje por edhe t'i prije para (hyzmet pra), mendimi im.
Ncuk vetem te vezhgojn,dhe ne fund te bejn çiftet ? jam kurioze me ke do me vinin muaI ftojme, por jo te bejne chit-chat ?
Epo po e marr si keshill. Se dhe mua ashtu po me duket.
Po perfect ska gjithsesi ?
As me intereson as du me e dit.
E dhashe pergjigjen time pra?Fakti qe u fute ketu, eshte pjese e interesit![]()
Ste kuptoj ty asnjeher ?As me intereson as du me e dit.
Po mos u nxef mi mos u nxef se kshu e ka jeta ?As me intereson as du me e dit.
Te pershendes dhe gz qe je mire @Chilling ?Po mos u nxef mi mos u nxef se kshu e ka jeta ?
Gjithashtu dhe un per ty lumturie ????Te pershendes dhe gz qe je mire @Chilling ?
,,Ndonjehere duhet te vendosim veten ne vendin e tjetrit ta kuptojme.Ste kuptoj ty asnjeher ?
Faleminderit qe me bere re qesh??Gjithashtu dhe un per ty lumturie ????
Per te qesh ta thash dhe une ??Faleminderit qe me bere re qesh??
Por, eshte si ndjenje jo emer happiness.
Sepse ajo çka e vdes dhe e ngjall njeriun eshte ndjenja, shpirti
Fundjave te bukur te uroj?