Boni ca t doni amon, vec ndarke varini pecat n shpi prap ?Ka pecin e vet ajo?? unë kam timin?? nuk hyj në borxh?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Boni ca t doni amon, vec ndarke varini pecat n shpi prap ?Ka pecin e vet ajo?? unë kam timin?? nuk hyj në borxh?
Jo se var pecin tim , do e lej në vënd? se kam hall ma mer komshija??Boni ca t doni amon, vec ndarke varini pecat n shpi prap ?
Ktu ??@Adisa ku je ?
Qyqa sa serioz ? permbahu re cpate ? kaq inat mke mar?pooo ca e ke gjet kte kot adisa ku jee pa lidhje .. un flas me ty ti therret adisen .. ajo o npun tvet ri goc .. gjo me ate skom kshuqe pse e therret kot ?
me zhgenjen mu kot mkot me kte sjellje![]()
hahahahahah joooo ri skom pse ... po ta kuptosh mir e kisha me kte shtrigen qe tperdor ty ne cdo moment qe do me dal nga situata sa her e ngacmoj unQyqa sa serioz ? permbahu re cpate ? kaq inat mke mar?
hahahaha ca mekati ... gjith kjo femer te bohet burrSe dij por mendoj qe feminiliteti tek nje femer eshte shum terheqese dhe jo te gjitha e kan …per me teper kur te behemi burr do flasim?
Llaqi sna do kush ndaj?hahahaha ca mekati ... gjith kjo femer te bohet burr![]()
sa genjennnnn ... ncncnccnncnccLlaqi sna do kush ndaj?
Te gjitha i do moo ne ti?sa genjennnnn ... ncncnccnncncc![]()
ca bona un ? i thash sa genjen ... pastaj cke ti ? u bone xheloze ?Te gjitha i do moo ne ti?
Po dhe behem?ca bona un ? i thash sa genjen ... pastaj cke ti ? u bone xheloze ?![]()
ha ha haaaa ... qeshaa .... ik tani se sqesh dot me shumPo dhe behem?
agahhahaha e ke gabim ,, se njef mir @Fiore ti ... ajo sdo me pa asnji duke u dasht . perkundrazi do me fut percarje