E ke nga pervoja?Nuk duhen shume fjale.
Mjafton qe ai te jete qeros dhe te tundi qelsat e maqines x7 funit.
Jam kurioze te di kjo taktik vlejti dhe per rrethin tend? Apo aty vecojn gjerat? ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E ke nga pervoja?Nuk duhen shume fjale.
Mjafton qe ai te jete qeros dhe te tundi qelsat e maqines x7 funit.
E the mi e the po hajde thuja @Mignonne ??Motra të tha,ësht fiks????
Ku kundershtova un prap ?E the mi e the po hajde thuja @Mignonne ??
E ke nga pervoja?
Jam kurioze te di kjo taktik vlejti dhe per rrethin tend? Apo aty vecojn gjerat? ?
Ska gjo te mire kundershtimi vetem gjona tkqija sjell ?Ku kundershtova un prap ?
Thuja vet ????E the mi e the po hajde thuja @Mignonne ??
Tja them ktu ne shesh ?, mplq privatesia ma shum ?Thuja vet ????
Mua me pelqen si @Anabela me mushke rrace dhe shume foto me mercedes ?Vlen per shumicen, edhe per rrethin tim.
E njejta pergjigje do ishte per femrat qe bejne per vete meshkujt.
Sot, njerezit jane bere materialistë. Edhe mua do me pelqente nje brune me x7 dhe me leke.
Ti mos u merzit, ti je bionde.
Ke zarfi? jo në shesh?se bëhet miting pastaj?????Tja them ktu ne shesh ?, mplq privatesia ma shum ?
Skam pse merzitem e kam te leht te behem brune aq sa shtyp ti nje buton per te ofenduar ?Vlen per shumicen, edhe per rrethin tim.
E njejta pergjigje do ishte per femrat qe bejne per vete meshkujt.
Sot, njerezit jane bere materialistë. Edhe mua do me pelqente nje brune me x7 dhe me leke.
Ti mos u merzit, ti je bionde.
E ka mbyll posten ????Ke zarfi? jo në shesh?se bëhet miting pastaj?????
Shtriga ? ? ????E ka mbyll posten ????
Sa cinizem ka ne keto rrjeshta, pshe o rreze dielli godet me pambuk?Skam pse merzitem e kam te leht te behem brune aq sa shtyp ti nje buton per te ofenduar ?
Sa mire do ishte te ishte kaq e lehte te kishe dhe ti kaq te thjesht sa mua qe me nje buton te beheshe me x7 dhe te kuptoje qe serisht nje bionde si mua nuk do ta varte,pasi te mungon lenda e pare ? zemergjersia.
?? Nate te qet te kesh me endrra te bukura.
Skam pse merzitem e kam te leht te behem brune aq sa shtyp ti nje buton per te ofenduar ?
Sa mire do ishte te ishte kaq e lehte te kishe dhe ti kaq te thjesht sa mua qe me nje buton te beheshe me x7 dhe te kuptoje qe serisht nje bionde si mua nuk do ta varte,pasi te mungon lenda e pare ? zemergjersia.
?? Nate te qet te kesh me endrra te bukura.
I know mor J J okocha i know.Anabela e kishte te vjedhur ate mercedesin.
Ja pyet @UJKU per ate pune.?
Nuk jam bionde kam nje emer ky eshte ofendimi i vetem qe mund te me besh ti ? me le pa emer vetem kaq.Lol
Se ku e pe ofendimin tim ketu nje zot e di.
Une ju pergjigja temes qe ti ke hapur. Nderkohe ti me pergjigjesh dhe e merr personale.
Te siguroj qe une nuk jam njeri i endrrave. Edhe sikur te enderroja te siguroj qe ti nuk do ishe personazh ne endrren time.Nuk kerkova dhe as do kerkoj qe te ma varë askush. Siç thash ju pergjigja temes. Nese pergjigja ime tu duk personale, atehere terhiqem une.
Nate te qete dhe ti bjonde.?
I know mor J J okocha i know.
Ca behet anej nga Erzeni ? Ka naj cik fllad apo lesht
Nuk jam bionde kam nje emer ky eshte ofendimi i vetem qe mund te me besh ti ? me le pa emer vetem kaq.
Naten e mire dhe ti.
Ahee nuk jemi komshi definitivisht?View attachment 147460
@Ersaa se u mbyll atje dhe nuk të kthej dot pergjigje. isha qenë në Vlorë kur kam bërë foton. Nëse jeton në Tiranë ndoshta jemi komshinj ?
Next time, ske humb gje po he?