• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

"Sepse ti je Ëngjëlli im "?

SouLKinG

Një..jetë?nuk mjafton për të të dashur ty?!!
ANETAR ✓
LV
0

Shpirtin djallit do ja shisja...
vetëm të të shikoja të lumtur..
edhe sikur të jetoja në ferr
por
Do ndriçoja më shum se në parajsë..
sepse mbaj gjithmonë me vete..
-një copëz tënden-

shkruar nga un T.T ✌

Attachments

• Snaptik_7083895774941170949_letmedreamforever.mp4
    2.6 MB
Se ca ka dash te thot ky autori i temes sdi se autor i poezis so jo se jo se ka koh kjo poezi qe esht ne shum faqe,por me duket ka qen jerem e ska dit ca ben???????

Se ca ka dash te thot ky autori i temes sdi se autor i poezis so jo se jo se ka koh kjo poezi qe esht ne shum faqe,por me duket ka qen jerem e ska dit ca ben???????
Kjo poezi nuk ësht për liderat ?
sepse shpejt e shohin rënien e perandoris!! ✌

Ëngjëjt zbresin nga lart..
sjellin me vete jehona dhe përshpëritje..
ti nuk ke nevojë për krahët e mia..
sepse me aureolën që ke ti...
c'do ëngjëll do përkulej përpara teje..

Ti je ëngjëlli i vërtet...
ti më kujton mirësinë e kësaj bote..
dhe më frymëzon ç'do ditë e natë...
-Versionin më të mirë të vetes time-

shkruar nga unë T.T ✌

Attachments

• Snaptik_7084347328378850566_letmedreamforever.mp4
    1.1 MB
Back