lere re relen ty si te plq pa ho nje her???????Po qamet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
lere re relen ty si te plq pa ho nje her???????Po qamet.
Tgjithe meshkujt kane pagu ne nje menyre apo tjetren. ?lere re relen ty si te plq pa ho nje her???????
qyqja si re??? jalla per kos po thu ti re??????Tgjithe meshkujt kane pagu ne nje menyre apo tjetren. ?
Po që ka të drejtë?qyqja si re??? jalla per kos po thu ti re??????
Jo per dhalle. ?qyqja si re??? jalla per kos po thu ti re??????
???????????? po kur a kos I prish hahahahahahahahahahhahahaPo që ka të drejtë?
kosi 160 lek dhalli 40 lek ????????Jo per dhalle. ?
Nuk jam e mire ne llogaritje shit-blerje?he mi cke pergjigju aty leni dhafet mos ti pergjigjesh ti te plq me pages pa pages?????
jalla po prap ben hesap ma dha me te vogl ja dhash me te madhe??????????Nuk jam e mire ne llogaritje shit-blerje?
Jam me e mire ne ma fal te ta fal ?
Kenaqesia e perbashket mi ??jalla po prap ben hesap ma dha me te vogl ja dhash me te madhe??????????
po po hahahahah esh esh jo un ndenjta me shum ai me pak??????? Rri o goc rri hahahahahahahah shqiperi te bejne hesap dhe qimet hahahahahahha dmth floket qe te kan ra hahahahahahahhaKenaqesia e perbashket mi ??
xhan ti re do te ble akullore re ne lug jo me kaush te ham dy???????
Stone kush te tha ty qe ne mengjes me funksionon truri kaq shume ????po po hahahahah esh esh jo un ndenjta me shum ai me pak??????? Rri o goc rri hahahahahahahah shqiperi te bejne hesap dhe qimet hahahahahahha dmth floket qe te kan ra hahahahahahahha
Qeke rikthy hot ??teme me shume kuptime kjo re
si ju plq me shume me pages a pa pages??????
ne cdo kuptim o perversa jo vetem ne nje hahahahha ec tani tju shohim si ju plq me shume apo shijon?
Yyyyyyttttt moj manjakeQeke rikthy hot ??
me pages se ska gja fal sot ???
Fjale se vepra ska ?Yyyyyyttttt moj manjake
1300 leke hekri kam ??Fjale se vepra ska ?