• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Si e keni përjetuar ndarjen e parë?

Lamtumire eshte fjale e ran, se gjithmone veq zemra ndan, skisha pas qef, kurre me thane

By: Xheki :p

Asnjë nuk tregohet i sinqertë..
E merrni me të tallme
Çdo ndarje realisht, dhemb.
Eh, shume e sigurt qe dhemb shpirti, aq sa dhe fryma te duket helm, por historite nuk tregohen ketu qe te behesh ushqim per hienat?!

Last edited:
Keq, sikur mu shemb bota sipër kokës, por me kohë plaga sherohet.

Pastaj në ndarjen e dytë, sikur s'të bën më pershtypjen si e para.

Ama të tretën, ishte e lehtë fare.

Bëj shaka, s'jam martuar ndonjëherë ??

Aq keq e kom perjetu sa besoni 1 jav skom kqyr mashkull me sy ..
Ka qen e shtunde aja dit Kur jom nda deri tshtunen tjeter skom bo frajer hiq

Aq keq e kom perjetu sa besoni 1 jav skom kqyr mashkull me sy ..
Ka qen e shtunde aja dit Kur jom nda deri tshtunen tjeter skom bo frajer hiq
Ooo bre ska pejane ku prekem lejm shenje ? kush na len neve humb veten sa as njehere ne

Ishte shume e veshtire, kishte dhimbje te temerrshme deri sa perfunduam ne spital. Nuk i ndalonte hemoragjia... o Zot kur e kujtoj me ngjethet mishi...

Ore per ndarjen e pare po flasim ? ?
Nga cili film e vodhe kit citat ti ?

Ti as nje kifle sma qite he e me thu te kom shoqe marre per ty ??

Qe qe ncnnc, a me njet e kam pas, qysh u ngute para vakti me fole :p

Back
Lartë