• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Femra juaj ideale duhet te ket patur lidhje me perpara apo jo?Sa lidhje duhet te kete nje femer para marteses

Wow meqë dashkeni gra tvirgjëra.
Pse shumica e "burrave" shqiptar martohen me lloj lloj eskorte gjermane,ruse për një pal letra të qelbura.
Nje femer që nuk eshte e virgjër në martes,eshte me besnike se një femër e virgjer ;):;).
Me vjen keq që meshkujt shqiptar nuk lejn femer pa provuar,e më pas duan një që se prek askush.
Jeta tregon që ato që duan tvirgjëra,më tpërdalën marrin ;):;).

O cuna duke pa se kam maru shkollen per infermier. Dhe tema e diplones ka qene pikerisht ne obsetri gjinekologji.... nuk ka rendesi virgjeria por karakteri. Himeni qepet prapë. Ndersa karakterk kurre nuk ndryshon

Ore ju lejeni sa ka pas, rendesi ka te thot "Ti je iiiii ?? se maj men po i fundit"
e jeni nrregull dashkeni qiqra nhell ju mduket :p ????

Un jam e mendimt qe njeri te jet i sinqeritet sepse e virgjer e pa virgjer nese esht njeri taman ja vlen me kaluar jete si per mashkullin ashtu dhe per femren

Back
Lartë