• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

"Ti nuk din me dasht"?

Ti nuk din me dasht se ashu je i gatuar
Ti jo se nuk do por thjesht nuk di..
Ti je mësuar me arrogancën tënde, ashpërsinë, egërsinë e botës që të rrethon dhe kujton se fajin ta kam unë..
Ti nuk din mem dasht, se po të dije, do ishim duke qeshur tani, nuk do flisja me një vajzë mignone?
Ti je një palaço!
Kur te mesoj ai vajten thinjat deri ne fund te kembeve ?

Vemendje!
Se une vetem njehere ne 1000 vjet behem serioz ..

"C'nate e erret sot
Ai terr.. ajo zbrazeti
Asnje yll nuk po shoh dot.
Pyes veten valle ku je ti?
Zhytem kaq shume thelle
Sa here nisem diçka me ndalon
Ai lot jo nuk mudet te rrjedh.
Pse dreqin po me mungon!?
Per nje çast mendova se te harrova
Por ende e kam ne mendje ate perqafim
Sa here une gabova.
Por ti me fale pahezitim.
Tani po rri si i ngrire
Era po fryn eshte kaq ftohte
Çuditerisht kam nje deshire.
Dua nje perqafim te lutem vetem sot.
Mbeshte koken ne kraharorin tim
Dhe si dikur degjoje kte zemer jetime
Ngadal me fal nje veshtrim.
Ma hiq kte dhimbje sybukura ime.
Dua te letoj ato floket e arte
Askush nga te dy mos le te flas
Ti shtengojme duarte njeri tjetrit per shume gjate.
Sepse ti e di se veç ty nuk mundem te bertas.
Pastaj le te qeshim si te marre
Do te fal gjithçka qe une kam
Veç mbill nje lule ne shpitrin tim te vrare.
.............................................
E urrej ate dite qe ne u ndam.

Ti nuk di te ndjesh edhe kur e prek lekuren time ne sketerrin e nates, me erresiren veç me mbulon....
Edhe kur buzet ulerasin me deshperimin e dhimbjes shkronjat e tua,ti serisht nuk di te ndjesh,veç ne heshtje me veshtron..
Edhe kur vrapoj drejt teje, ti serisht hapin ma ndal duke bere hapa mbrapa dhe pohuar me heshtjen se ti nuk mund te ndjesh...
Ti nuk di te ndjesh,edhe kur bota ime shembet perpara teje,ti veshtron me ftohtesin e akullit aty ku rrezatimi i djellit te mungon.....ti nuk di te ndjesh...ti nuk mund te ndjesh...
Qyqa ça ishte kjo mi? papritur e ndjeva veten në 50 hijet e greit?‍♂️?
Gjithsesi Urime ✌

Boh..

Ti nuk di mem dasht..
Edhe kur kërkon të pajtohemi, nuk di..
Edhe kur dashuron, nuk di..
Edhe kur grindemi, nuk di..
Lëndon me vetëdije, largohesh me vetëdije, vjen në momentet kur unë sapo të kam harruar...
Ti më shumë më vret se sa më do..
Jo, ti nuk di mem dashtë..

Kjo ishte e ndjere ?

Back
Lartë