Pse beni chit chat t tema ime apo t bej protesta ???Qenka tamam per qukun tu tjerr lesh ? ? ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pse beni chit chat t tema ime apo t bej protesta ???Qenka tamam per qukun tu tjerr lesh ? ? ?
tbash e vertikalen pa sytjena un ket pune kamPse beni chit chat t tema ime apo t bej protesta ???
Ku ?Pse beni chit chat t tema ime apo t bej protesta ???
Pse beni chit chat t tema ime apo t bej protesta ???
Beni iu befte nena kurban .... se nje jete kemi ... uje t zi nxirniKu ?
Do ta kallim sonte,ska gjumeBeni iu befte nena kurban .... se nje jete kemi ... uje t zi nxirni
ke drejt jam plotsosjt dakord me ty… si thua i lejm kto tema koti e tgjujm njeri tjetrin si ne rini ne kohet e artaAman mos me
Pysni me se boll per sot???
Ka raund te dyte ??Aman mos me
Pysni me se boll per sot???
O vertet hajde se neser jam e lire ... sot rri sa t doni me jjDo ta kallim sonte,ska gjume
Dj ku je futi nje muzik se do kercejm?
Ec?ke drejt jam plotsosjt dakord me ty… si thua i lejm kto tema koti e tgjujm njeri tjetrin si ne rini ne kohet e arta![]()
tak tak tak…. hape jam babacjapi
Haj une jam mamadhiatak tak tak…. hape jam babacjapi
Jam un moj gjej tj kafshe hagaHaj une jam mamadhia![]()
Jam lehtsu goxhaa e so dyshosh me vertet ?ste besoj hajde tmar iher nkrahatehwre me bind
![]()
Tunde belin Hena ?O vertet hajde se neser jam e lire ... sot rri sa t doni me jj
me sto gjina qe ke ti… vec dhija nuk jeJam un moj gjej tj kafshe haga
dmth je ba me shekshi se sa tmbaj mend un?Jam lehtsu goxhaa e so dyshosh me vertet ?
Me falJam un moj gjej tj kafshe haga