Mendoj se po pse me pyet?Atë po e bëni ju.
Pse mendon se do e kem unê përgjigjen e pses tênde?!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mendoj se po pse me pyet?Atë po e bëni ju.
Pse mendon se do e kem unê përgjigjen e pses tênde?!?
Shumë e thjesht!Mendoj se po pse me pyet?
Ishte nevojshne me i thon kto qe sapo the??Shumë e thjesht!
Ju po bêni chit-chat!!!!!
Pse duhet të tê pyes ?!!!
Pse mê acaron me pytje fêmijësh?!!!!!!!!Ishte nevojshne me i thon kto qe sapo the??
Nga fakti qe ti akoma me thua femijr?? ?Pse mê acaron me pytje fêmijësh?!!!!!!!!
Hahahaha pse faj kam un qe sduron "femijet" kjo ?Qetesohuni mor,ca keni?
Mos ja mirato ate epitet,mesa shof un ti nuk je i till apo jo?Hahahaha pse faj kam un qe sduron "femijet" kjo ?
Mendova se vtm ajo .Edhe ti dysho ?!Mos ja mirato ate epitet,mesa shof un ti nuk je i till apo jo?
Por unë nji fantazem jam.Nga fakti qe ti akoma me thua femijr?? ?
Nga fakti qe ma thot nje fantazem?!Por unë nji fantazem jam.
Pse duhet tê ndihesh keq nga ajo që them unë?!??
Nese do dyshoja do ta beja fakt jo pyetje apo nuk arrin ta kuptosh pyetjen time?Mendova se vtm ajo .Edhe ti dysho ?!
Atë po pyes.Nga fakti qe ma thot nje fantazem?!
@Leli888: po të thot qê ma le seen ??.Nese do dyshoja do ta beja fakt jo pyetje apo nuk arrin ta kuptosh pyetjen time?
Do rrish mire ti? ?@Leli888: po të thot qê ma le seen ??.
Ncuk ???Do rrish mire ti? ?
Ku pyetja?Ncuk ???
Nuk po baj gja ??
Derisa arrite ne pytje besoj ishte dyshyese apo jo??Nese do dyshoja do ta beja fakt jo pyetje apo nuk arrin ta kuptosh pyetjen time?
Pse po arrin te shikosh dhe gjera tjera?!Atë po pyes.
Pse nuk je ti fantazem?! Ashtu të shoh.
Perse eshte kaq e veshtire te kuptosh cfare shkruhet?Derisa arrite ne pytje besoj ishte dyshyese apo jo??