“Te gjitha femrat jane kur….. dhe nena ime eshte femer” ka thene nji trim?Une jam para cdo femre qe ndihet sado pak e gjykuar ... e mbroj me shpirt ... vetem se kuptoj nje gje . Meshkujt a e dine nga Kan dal kur shajne nje femer?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
“Te gjitha femrat jane kur….. dhe nena ime eshte femer” ka thene nji trim?Une jam para cdo femre qe ndihet sado pak e gjykuar ... e mbroj me shpirt ... vetem se kuptoj nje gje . Meshkujt a e dine nga Kan dal kur shajne nje femer?
Patjeter por keni dale nga mesi I kembeve tona ... nga ajo vrime qe aq shume e doni e vriteni ... ndaj mendoni 2 3 here para se t flisni keq ?E moj mire se kane kontribut e spermatozoidet ndryshe nuk mund te pllenohet vezorja mos na beni kaq te parendesishem ne meshkujve ?
Une them ashtu jemi te gjitha por te zgjuara , ndersa keta lloj meshkujsh Jane kucka budallaqe“Te gjitha femrat jane kur….. dhe nena ime eshte femer” ka thene nji trim?
Dale se nuk qenkan zgjuar akoma do na masakrojne per keto padrejtesi qe Po ju bejme?Une them ashtu jemi te gjitha por te zgjuara , ndersa keta lloj meshkujsh Jane kucka budallaqe
Kto jane ligjet e natyres qe njeriu ska arrit me i ndryshu meshkujt luftojne per femrat.Patjeter por keni dale nga mesi I kembeve tona ... nga ajo vrime qe aq shume e doni e vriteni ... ndaj mendoni 2 3 here para se t flisni keq ?
Te zgjohen ... jam furnizu me arme ... a do?Dale se nuk qenkan zgjuar akoma do na masakrojne per keto padrejtesi qe Po ju bejme?
Jo jo Une gjithmone e armatosur rri?Te zgjohen ... jam furnizu me arme ... a do?
Oh keshtu zemra mal ?Jo jo Une gjithmone e armatosur rri?
Cfare lufte bejne re?Kto jane ligjet e natyres qe njeriu ska arrit me i ndryshu meshkujt luftojne per femrat.
Lufte derisa futen mes kembeve te saj ... pastaj bejne si kaposha e pse ajo esht shtir gjoja I ka pelqy ???Cfare lufte bejne re?
E gjithe lufta sot per lek e per femra behet o motraaaa?Cfare lufte bejne re?
Luftrat me te medha jane bere per fene vllai!E gjithe lufta sot per lek e per femra behet o motraaaa?
Deksha per gojen tende ?Qe vec mashkull nuk eshte !
I besove direkt eeeee?Deksha per gojen tende ?
Kete e dua pz .... se besoj se ben ky gabime keshtuI besove direkt eeeee?
Hajt ishalla ?Kete e dua pz .... se besoj se ben ky gabime keshtu
Gjyshi me ka then !I besove direkt eeeee?