• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Shkruani diçka të bukur..!!

Flladi i ngrohtë ia përkëdheli sot flokët..
Madje iu ngatërronin para syve e se linin të shikonte as rrugën aq sa u detyrua t'i mblidhte....
Nxori në pah qafën e hollë , dhe supet , që këto kohë mbajnë brenga?
Ngatërroheshin dhe hapat me këmbët e veta dhe pse zemra kish fluturuar gjetkë..
Kishte mbetur në atë rrugë, me sytë e trukuar duke pritur, pyetur ....
E teksa dendësia e erës rritej, i rrihte kraharorin , shalli mungonte, sikurse krahët e mbështjella rreth qafës...
Çdo gjë e bukur nuk ekzistonte...vetëm tani , poshtë batanijes së kësaj nate prilli mund të ëndërroj më të bukurën...

22:11 pm. Rr.

Duhet te dish te qendrosh ne ate vend qe ke !
Ose te bohesh pishman per ate qe humbe ?

Mtha njoni me mjes
O ...d pse mer pi raki qe me mjes se o nona tgjitha tzezave e tbo dom
I thash
E kam non mer e du fort
Po mthu moa t du nonen?

Mtha njoni me mjes
O ...d pse mer pi raki qe me mjes se o nona tgjitha tzezave e tbo dom
I thash
E kam non mer e du fort
Po mthu moa t du nonen?
I bon presion gruaja burrit.
Po nuk hoqe dore nga rakija do te le.
O mu o ate.
Mfal i thot ky po ke kam dashuri tpare un ty apo ate ?
Nese te tundon ik e me le.
Kur kam tashuru ate ti pije akoma biberon .

e qepi gruja shkret .?

p.s Eshte histori e vërtet lol

Nëse problemet e jetës të bënë që të harrosh Zotin, atëherë riktheju Zotit tënd që t'i harrosh problemet e jetës!

Screenshot_1.png

Ju jeni pasqyraa e shpirtit tim!
Falemnderit Zot, qe me ke bekuar me dy engjej!

Last edited by a moderator:
Duaje veten, mbroje, vleresoje, besoje, buzeqeshi, jepi te drejte, mos e moho dhe do ndjehesh e lumtur?

Back
Lartë