• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pershendetje

djali

Don't stop believing
ANETAR ✓
LV
0

Nuk e dij ta shkruaja kte tek ndo1 tem tjeter po besoj se ktu tek diskutimet shoqerore shkon. Skam qen aktiv por po kthehem dhe nji her me tematikat e mija shpresoj te jeni mir. Dhe besoj se ka shum te rinj qe si njoh akoma besoj se do kalojm mir bashk.

si nuk vin femra ktu vec djem… skam gjo me ty djalo ti mire se eerdhe e qofsh shnosh po dum femra e nje qe na erdh ishte me 5 cepa e spo dishim ka me e kap e ka me e rrotullu

Po ça përshëndetje.
Çdo muj je te letërsia?
Po mir sesht njesoj se tek letersija me njih ti mua dhe boten si e shikoj une. Por un ty ste njoh pakashum ca kemi diskutuar ndo1 tematik me para. Por tani po kthehem dhe njiher me real sec isha. Une do perpiqem te diskutoj dhe te njihem mir me ata qe duan dhe te kaloj nje pjes te kohes ktu.

o mor @djali i ri ne at gurbett
he u ndave se zakonisht kur ndahemi vina knej??
Nuk kam qen ndo1 her i lidhur ne kuptimin qe ti kem kembet komplet te lidhura. Thjesht kaloj eksperienca te reja. Dhe i kam ndar gjerat qe ne fillim asgje serioze tani per tani me von si dihet por tani nuk eshte koha per lidhje serizoze.

Nuk e dij ta shkruaja kte tek ndo1 tem tjeter po besoj se ktu tek diskutimet shoqerore shkon. Skam qen aktiv por po kthehem dhe nji her me tematikat e mija shpresoj te jeni mir. Dhe besoj se ka shum te rinj qe si njoh akoma besoj se do kalojm mir bashk.
Mir se erdhe

Mire se ri-erdhe

Back
Lartë