• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ngrij një dolli !

Per te gjith ata qe me respektojne dhe i respektoj
Per personat qe i kam ne ❤ ?

Njejte .?
Te gjithe mund te themi se jemi te mire, e bla bla.
Por zemrat e gjithkujt i sheh dhe i njeh vetem Zoti.
Dhe pse jam e bindur per kete gje, them " sikur kemi zemrat na e befte Zoti diten, jeten" insha'Allah
Te pershendes dhe vazhdim dite te mire?

Te gjithe mund te themi se jemi te mire, e bla bla.
Por zemrat e gjithkujt i sheh dhe i njeh vetem Zoti.
Dhe pse jam e bindur per kete gje, them " sikur kemi zemrat na e befte Zoti diten, jeten" insha'Allah
Te pershendes dhe vazhdim dite te mire?
Happiness se çfare zemre ka cdo kush nga ne shume e vertete Eshte kjo qe thé Eshte deshmitar vetem Zoti.
un vetem ate besoj dhe falenderoj per cdo grime dashurie e miresie te sinqerte qe marr e me shume e falenderoj qe me ka mundesuar nje jete plot pozitivitet, dashuri , dashuri , shendet , plot te qeshura dhe kuptomplote.
sdi si duket ktu po ne realitet jeta îme Eshte shume e bukur dhe shpirti im plot.

pa harruar te shtoj dhe per rrugetimin tim ktu kam prane vetes njerez te sinqerte , plot humor , te nuk njohin thumbime, urretje , e as merren me jeten e dikujt .

nese duhen emra jn i permend Por besoj qe ska nevoje sepse duket qarte ne postimet qe bej.

Te faleminderit dhe ty Edhe Pse njehere thumbon njehere perqafon ,
Fundja rruga eshte e gjate dhe vlerat e kujtdo dalin ne pah dale e ngadale .

te uroj nje dite plot diell . ?

Happiness se çfare zemre ka cdo kush nga ne shume e vertete Eshte kjo qe thé Eshte deshmitar vetem Zoti.
un vetem ate besoj dhe falenderoj per cdo grime dashurie e miresie te sinqerte qe marr e me shume e falenderoj qe me ka mundesuar nje jete plot pozitivitet, dashuri , dashuri , shendet , plot te qeshura dhe kuptomplote.
sdi si duket ktu po ne realitet jeta îme Eshte shume e bukur dhe shpirti im plot.

pa harruar te shtoj dhe per rrugetimin tim ktu kam prane vetes njerez te sinqerte , plot humor , te nuk njohin thumbime, urretje , e as merren me jeten e dikujt .

nese duhen emra jn i permend Por besoj qe ska nevoje sepse duket qarte ne postimet qe bej.

E paske bere roman?
Une sinqerisht shkruajta dhe thashe "kemi" jo ke.
Dhe thumba askujt dhe per asgje, pse ty apo dikujt tjeter i del thumb une ca te bej?
"Jeten e tjetrit"
Te gjithe shohin jeten e vet dhe sa te sinqerte jane njerezit e di gjithkush vete.
Sepse njeriu eshte cfare ndjehet, jo cfare thote!
Jashte nga ketu edhe une e kam jeten plot, me pune, njerez creativ me vlera.
Edhe ketu rrugetimi me beri te njoh njerez dhe njerezucer, duket qe i komentoj dhe pelqej komentet dhe batutat e tyre.
Ti meqenese dukesh aq e civilizuar dhe jo vulgare duhet te kesh relata te mira ne njohjen e emocioneve, sepse njeriu vleresohet per gjera qe pelqehen nga kendveshtrimi im, ok...nuk them se kam gjithmone te drejte, sikur gjithkush dhe qe nuk vleresohen, ose jane "to much" per realitetin.
Kaq e dashur, ti duhet te kuptosh dhe perqafimin dhe vleresimin por dhe te kunderten, ndryshe je egoiste dhe thua qe une jam dhe gjithmone, gjithkund, gjithcka e bej apo e them perfekt.
Vetem Zoti eshte perfect, askush dhe asgje tjeter.
Te pershtatesh dhe te kontrollosh emocionet, eshte forca me e madhe e njeriut, une e kam bindur veten per kete?
Faleminderit per analogjine?

Ngre një dolli për humbjet..
Për njerëzit që ndahen nga kjo botë e na lënë me zemrën?
Për personat që kur kemi më së shumti nevojë, nuk janë...
Për ditëlindjet e pa festuara..e lënë mënjanë...
Për përqafimet e munguara..
Për pritjet që kurrë nuk do vijnë..
Ngre dolli për ata që ndihen të vetmuar
Të lënduar, të thyer..
Ngre dolli dhe për ata që mezi presin të shihen e prej krenarisë i shmamgen njeri-tjetrit..
Dolli pas dollie...
Hajt shëndenë të kemi...!
Gëzuar nga Dori.

Sa me pelqen kur flet pa dorashka ???

Po ti mos thuaj sa me pelqen , thuaji me vjen te fus llapen ??
O trap a lexon ca shkruan apo kujton se jam si ty diku shakaja ka norma ajde gris bythen tani se si shum ja ke bere bla bla pa pik sensi .

Boll me kaq kurr sbej shaka te tepruara klb
Degjo ketu o shoku, se s je bere ti te me thuash trap mua. Nese kam shkembyer ndonji koment me ty e kam bere se me je dukur cun i mire . Mgjt e leme ketu kete mhb , e as mos me cito me e as mos te citoj. Ok? Ta leme me kaq me mire?

E paske bere roman?
Une sinqerisht shkruajta dhe thashe "kemi" jo ke.
Dhe thumba askujt dhe per asgje, pse ty apo dikujt tjeter i del thumb une ca te bej?
"Jeten e tjetrit"
Te gjithe shohin jeten e vet dhe sa te sinqerte jane njerezit e di gjithkush vete.
Sepse njeriu eshte cfare ndjehet, jo cfare thote!
Jashte nga ketu edhe une e kam jeten plot, me pune, njerez creativ me vlera.
Edhe ketu rrugetimi me beri te njoh njerez dhe njerezucer, duket qe i komentoj dhe pelqej komentet dhe batutat e tyre.
Ti meqenese dukesh aq e civilizuar dhe jo vulgare duhet te kesh relata te mira ne njohjen e emocioneve, sepse njeriu vleresohet per gjera qe pelqehen nga kendveshtrimi im, ok...nuk them se kam gjithmone te drejte, sikur gjithkush dhe qe nuk vleresohen, ose jane "to much" per realitetin.
Kaq e dashur, ti duhet te kuptosh dhe perqafimin dhe vleresimin por dhe te kunderten, ndryshe je egoiste dhe thua qe une jam dhe gjithmone, gjithkund, gjithcka e bej apo e them perfekt.
Vetem Zoti eshte perfect, askush dhe asgje tjeter.
Te pershtatesh dhe te kontrollosh emocionet, eshte forca me e madhe e njeriut, une e kam bindur veten per kete?
Faleminderit per analogjine?
Nuk jam kurre ajo qe thote une sepse se si jam une e riperseris e di vetem lart.
Nuk bera roman thjeshte thash dicka ne lidhje me repliken qe bere me lart .:)

te gjithe kemi nje jete jasht nga ktu por un mbaj pergjegjsi per jeten time Dhe mund te flas vetem per te.

jeta e tjetrit i perket vetem asaj/atij.

keshillat jan te mirepritura nga te gjithe ama kujdes Nese shoh lojera te dyfishta as mos e merr kurre mundimin ta besh sepse ste pergjigjem.
Edhe dicka . Ka kohe qe jam ber me shume lexuese se replikuese sepse kur te djeg qulli i fryn kosit dhe e mira te keqperdorohet.
kshuqe bej kujdes kujt ja degjoj fjalen.

e tille jam un . O engjell o djall e Thash Edhe ne nje postim tjeter sot , ate qe do kerkosh tek un ate do gjesh.

kam marr shum paragjykime , shkarpa nen kemb , goditje te pamerituara me Beso qe me ka fituar trupi imunitet .
kjo ben qe te menaxhoj shume bukur stresin kshuqe kush mundohet ta bej akoma duke se lodhet kot.
Po flet me nje person qe i trembet vec Zotit.

‘ata/o qe me njohin mire si réal dhe virtual e dine.

askush nuk Eshte perfekt dhe duhet ta pranojm njeri tjetrin si Eshte jo ta ndryshojme sidomos ne ato raste kur na shohin/lexojn si duan jo si Eshte vertete .

se e zgjata shume . Jeto , shijo jeten reale se jeta ktu Eshte shume e shkurter. Jemi sot sjeli neser rendesi Eshte :
CFAB3DAA-B15C-4083-90B9-E457FB82F5F6.jpeg
Te uroj lumturi . ?

Nuk jam kurre ajo qe thote une sepse se si jam une e riperseris e di vetem lart.
Nuk bera roman thjeshte thash dicka ne lidhje me repliken qe bere me lart .:)

te gjithe kemi nje jete jasht nga ktu por un mbaj pergjegjsi per jeten time Dhe mund te flas vetem per te.

jeta e tjetrit i perket vetem asaj/atij.

keshillat jan te mirepritura nga te gjithe ama kujdes Nese shoh lojera te dyfishta as mos e merr kurre mundimin ta besh sepse ste pergjigjem.
Edhe dicka . Ka kohe qe jam ber me shume lexuese se replikuese sepse kur te djeg qulli i fryn kosit dhe e mira te keqperdorohet.
kshuqe bej kujdes kujt ja degjoj fjalen.

e tille jam un . O engjell o djall e Thash Edhe ne nje postim tjeter sot , ate qe do kerkosh tek un ate do gjesh.

kam marr shum paragjykime , shkarpa nen kemb , goditje te pamerituara me Beso qe me ka fituar trupi imunitet .
kjo ben qe te menaxhoj shume bukur stresin kshuqe kush mundohet ta bej akoma duke se lodhet kot.
Po flet me nje person qe i trembet vec Zotit.

‘ata/o qe me njohin mire si réal dhe virtual e dine.

askush nuk Eshte perfekt dhe duhet ta pranojm njeri tjetrin si Eshte jo ta ndryshojme sidomos ne ato raste kur na shohin/lexojn si duan jo si Eshte vertete .

se e zgjata shume . Jeto , shijo jeten reale se jeta ktu Eshte shume e shkurter. Jemi sot sjeli neser rendesi Eshte :
View attachment 144341
Te uroj lumturi . ?
Nuk mi len pulat zbathur forumi?
As drute nuk mi lag.
Asgje tjeter vec Zotit.
Por, qe ke experience dhe ke fituar imunitet, dukesh!
Une i shmangem shume, debateve, gjerave, jo se kam frike, jo se nuk di te thek ne cfare gjuhe te duash, jo se jo... Por, gjeta rehatin Tim ?
Thjeshte flas me ato qe kam folur edhe ante geia...
Te thashe se gjithcka varet nga kendveshtrimi dhe karakteri gjithkujt.
Megjithate e dashur, une te uroj njejte te jesh e lumtur?

Back
Lartë