• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë i bën meshkujt të lumtur?

Shtrohet pyetja, perse besoni ne cdo gje qe mendoni?
A ju ka mesuar jeta se shpesh here ajo cka keni mendu, nuk ka qene ashtu :D?
Padiskutim qe po nese prsh ti futesh te mendja ime do tmerrohesh nga kaosi imagjinar qe eshte aty brenda pasi parashtroj pyetje pafund dhe pasi bej rolin e hetueses dal ne konkluzionin qe 90% te mendimeve kan qen te sakta 10% qe mbetet me detyron te kerkoj falje.
-femra ka instikt ??qe i kupton gjerat pa folur nje mashkull pamvarsisht nese shpesh ben rolin e bjondes ?

Padiskutim qe po nese prsh ti futesh te mendja ime do tmerrohesh nga kaosi imagjinar qe eshte aty brenda pasi parashtroj pyetje pafund dhe pasi bej rolin e hetueses dal ne konkluzionin qe 90% te mendimeve kan qen te sakta 10% qe mbetet me detyron te kerkoj falje.
-femra ka instikt ??qe i kupton gjerat pa folur nje mashkull pamvarsisht nese shpesh ben rolin e bjondes ?

Instikti ne kete rast me shume eshte i kategorise se paragjykimit, e paragjykimi eshte genjeshtra me e madhe. Fakti qe i beni vetes pyetje te pafundme, me ben te kuptoje mua se ne ato 90% te rasteve, nuk e keni kuptuar as vetveten, vetem se e keni koklavitur situaten (mendimi im).

Ndersa ai 10% qe te detyron te kerkosh falje, mendoj se duhet te rritet, te balancohet, perndryshe, une e konsideroje nje femer me 10% insitikt te kerkimit te faljes, si tip mendjemadhe, gje qe s'me ben mua si mashkull te lumtur, qe te mos dalim nga tema komplet :p

Instikti ne kete rast me shume eshte i kategorise se paragjykimit, e paragjykimi eshte genjeshtra me e madhe. Fakti qe i beni vetes pyetje te pafundme, me ben te kuptoje mua se ne ato 90% te rasteve, nuk e keni kuptuar as vetveten, vetem se e keni koklavitur situaten (mendimi im).

Ndersa ai 10% qe te detyron te kerkosh falje, mendoj se duhet te rritet, te balancohet, perndryshe, une e konsideroje nje femer me 10% insitikt te kerkimit te faljes, si tip mendjemadhe, gje qe s'me ben mua si mashkull te lumtur, qe te mos dalim nga tema komplet :p
Ose ai 10% do te thote nje femer e cila nuk shkakton debate apo situata per kerkim falje (ja mendoje njeher ??)

Ose ai 10% do te thote nje femer e cila nuk shkakton debate apo situata per kerkim falje (ja mendoje njeher ??)

Patjeter duhet te shkaktohen debatet apo situatat per kerkim falje. Ne te kunderten, s'do e marresh vesh kurre mentalitetin, karakterin dhe cilesite e personit me t'cilin e ke ne plan ta kalosh jeten :D

Patjeter duhet te shkaktohen debatet apo situatat per kerkim falje. Ne te kunderten, s'do e marresh vesh kurre mentalitetin, karakterin dhe cilesite e personit me t'cilin e ke ne plan ta kalosh jeten :D
Ta plotesoj nje CV un ??
Me gjeni nje kandidat te mire ??

Rrite perqindjen qe te thash, do rritet edhe nr i kandidateve ? ?
Njeriu padiskutim duhet te formohet cdo dite dhe me teper por nese ndryshon thelbin i bie ke formuar nje personalitet qe ti deshiroje ??
Besoj se disa gjera ne karakterin e njeriut duhen len pa prekur dhe ngacmuar ndryshe sdo isha un/ti por do ishim ata qe do na binte maska shume shpejt etj,etj.....
Dola nga tema sorry ?

Te dashur meshkuj, lumturia juaj nuk varet nga askush , ne jemi celsi i vetes tone edhe cdo gje esht ne menyren si ne i perceptojme gjerat, neqoftese je i lumtur me veten ke cdo gje qe te nevojitet.

Njeriu padiskutim duhet te formohet cdo dite dhe me teper por nese ndryshon thelbin i bie ke formuar nje personalitet qe ti deshiroje ??
Besoj se disa gjera ne karakterin e njeriut duhen len pa prekur dhe ngacmuar ndryshe sdo isha un/ti por do ishim ata qe do na binte maska shume shpejt etj,etj.....
Dola nga tema sorry ?

Une e quaj kete "Pershtatje". Mund t'i pershtatesh, apo te them me ndryshe, duhet t'i pershtaten partneret njeri-tjetrit, dhe kete mund ta bejne duke qene edhe vetvetja ne anen tjeter, apo duke mos formuar karakter tjeter. Une cdohere kam thene dhe i mbetem besnik "Ji vetvetja". Fakti qe mashkulli apo femra leshojne pe, ndryshojen ne ca gjera ne forme te pershtatjes, nuk don te thote se u shkrive apo karakteri yt humbi, personaliteti yt u ndryshua. Pikerisht mendoj se ky eshte nder problemet kryesore pse meshkujt apo femrat nuk jane te lumtura me partneret e tyre, per shkak te "Kryeneqesise", apo sic e kane serbet nje thenje "Ja sam Ja (Une jam une)". -

Po filluam te jemi ata qe jemi, duke mos ngacmuar ngapak ne karakterin e njeri-tjetrit, do t'kemi dite te zeza me shume se te bardha.

?? rendesi ka qe 5 min jeni te lumtur ???

Ketu eshte problemi, a keni dicka tjeter ne dore, qe te na jepni neve meshkujve momente te tilla lumturie me nga 5 minuta :p

Po sikur te mbyllet goja 5minuta, po sikur te leshoje pe 5minuta, po sikur te ndegjoje 5minuta, hee si thuaaa ? ? ? ?

Ketu eshte problemi, a keni dicka tjeter ne dore, qe te na jepni neve meshkujve momente te tilla lumturie me nga 5 minuta :p

Po sikur te mbyllet goja 5minuta, po sikur te leshoje pe 5minuta, po sikur te ndegjoje 5minuta, hee si thuaaa ? ? ? ?
Jo jo shum po lyp ?

Back
Lartë