Cfare kuptove nga shkrimi im???Kur thua ti lexo... un në të njëjtën kohë të bëj replikë ? imagjinoooo ?
U shprehe se nuk kam kuptuar asgje dhe un tu pergjigja duke pasur mendim individual jo duke ndjekur gjurmet ?
Ja na ndrico pak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cfare kuptove nga shkrimi im???Kur thua ti lexo... un në të njëjtën kohë të bëj replikë ? imagjinoooo ?
Përderisa se paske kuptuar nuk ke për ta kuptuar kurrë ?Cfare kuptove nga shkrimi im???
U shprehe se nuk kam kuptuar asgje dhe un tu pergjigja duke pasur mendim individual jo duke ndjekur gjurmet ?
Ja na ndrico pak
Mbulohu kur te flesh nga ai krah ?Përderisa se paske kuptuar nuk ke për ta kuptuar kurrë ?
Nuk ftohem kurrë... sepse jam i ngroht gjithmonë dhe i ftoht atëher kur duhem...Mbulohu kur te flesh nga ai krah ?
Nata eshte e ftoht ?
Po te te fus ne frigorifer ftohesh vall ??Nuk ftohem kurrë... sepse jam i ngroht gjithmonë dhe i ftoht atëher kur duhem...
Be aware Cuz my feelings can burn it u ✌
Të thash pra ? më lart ?Po te te fus ne frigorifer ftohesh vall ??
E kam dhe ktë shkrimin... të cilin të shkruajta pak më sipër.. ?Të thash pra ? më lart ?
Yyyyyttttttt ?Të thash pra ? më lart ?
Çuditërisht edhe gabime të bëj dmth që jam larg të qënurit perfekt gjurmët e mia të çojn te shkrimi tjetër ???E kam dhe ktë shkrimin... të cilin të shkruajta pak më sipër.. ?
Më pëlqejnë emojit më bëjn të ndihem i sigurt ??Yyyyyttttttt ?
E qepa me mire ? faleminderit per analizimin e opinionit tim personal dhe mbi te gjitha te shmangjes totale te emojive ?
Nga se?Më pëlqejnë emojit më bëjn të ndihem i sigurt ??
Atë çfarë ndjej unë ?Nga se?
I perdor si kamuflim per te fshehur brendesin tende apo si mburoj per.......
Freedom nga cdo ndjenje,te pershendes dhe te uroj nje nat te qet ??Atë çfarë ndjej unë ?
Flm për këngën por e kam dëgjuar kohë më parë....Freedom nga cdo ndjenje,te pershendes dhe te uroj nje nat te qet ??